Ziua Bibliotecarului la Tecuci

La Tecuci, cu ocazia Ziua mondiala a cărții s-a sărbătorit Ziua Bibliotecarului. Evenimentul s-a desfășurat începând de la ora 11, pe platoul din fața bibliotecii Municipale ,,Ştefan Petică’’  din Tecuci și Sala de Spectacole „Ion Petrovici”.
După câteva discursuri susținute, prin care a fost subliniată importanța cărții în dezvoltarea fiecăruia, a fost apreciată activitatea voluntarilor și felicitați.
În continuare, a fost premiată activitatea  elevilor, înmânându-se premii câştigătorilor concursului de poezii, eseuri şi epigrame. Au primit premii următorii:

Premiul I – Parfenie Bianca – CNSH

Premiul II – Caseru Ioana – Şcoala  ,,D. Sturdza’’

Premiul III – Iacob Isabela – Şcoala ,,Gabriel Drăgan’’ Nicoreşti

Premiul Special pentru elevii: Ştefan Băcăneanu – Şcoala Lieşti, Adrian Craiu – Şcoala ,,A. Rugină’’ Tecuci şi Ştefan Carabulea – Şcoala ,,D. Sturdza’’ Tecuci.

Menţiuni au obţinut elevii: Elena Alexandra Ioan – Şcoala ,,A. Rugină’’ Tecuci şi Mirabela Bujor – Şcoala Lieşti.

Apoi a fost un moment artistic, pregătit de Şcoala  ,,D. Sturdza’’  în care elevii pregătiţi de profesoara Claudia Ghica au recitat poezii scrise de Eleonora Stamate.

Partea a doua s-a desfășurat în sala „Helios” a Bibliotecii. Aici a avut loc un moment artistic, organizat sub forma unei șezători, susținut de elevii Şcolii ,,D. Sturdza’’, membri ai Cenaclului literar ,,Ştefan Petică 2007’.

Seara s-a încheiat prin lansarea volumului de versuri ,,Locuiesc în tine’’ autor prof. bibliotecar Mihaela Gudană.

Mai jos aveti cateva fotografii de la aceste eveniment.

 

Posted by Tecuceni on 24 Aprilie 2015

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up