Votează România Lucrului bine făcut, o Românie normală (P)

Votează România Lucrului bine făcut, o Românie normală (P)

Cu toții ne dorim ce este mai bine pentru copii nostri. Dorim să trăiscă într-o țară normală în care competența este apreciată și promovată, în care politica nu înseamnă gălăgie sau vorbărie ci fapte. Ne dorim o Românie în care cetățeanul este respectat, iar instituțiile sunt în slujba comunității. Putem începe această schimbare votând Klaus Iohannis Președinte, punând ștampila pe poziția numarul 2 a Buletinului de vot.

Klaus Iohannis – candidatul Alianței Creștin Liberale PNL-PDL la Alegerile Prezidențiale

Votul este opera și emblema libertății noastre. Părinții și bunicii noștri au visat ani de zile să poată alege. Oh, ce frumos acest verb al libertății individului, A ALEGE! Câți partizani au murit înghețați prin munți, câți nevinovați au fost stivuiți în grămezi de morți la Canal, câte mame și-au dat binecuvântarea copiilor lor care s-au ridicat disperați împotriva regimului criminal, câți tineri au fost sfâșiați de gloanțele fierbinți în decembrie 1989 pentru ca noi să-l putem rosti din nou. Meditați un moment la această sfâșietoare imagine! Abandonați portretul-robot al românului epuizat de ”democrația originală”! De lehamitea cotidiană, de oboseala provocată de hoție și minciună, de abandonul programat, de demisia cetățenească. Lăsați instinctul libertății să vă cutreiere sufletul și mergeți la vot! Vă invit să citiți mai mult într-o nouă filă din jurnalul meu de campanie. www.iohannispresedinte.ro

Mihai-Răzvan Ungureanu – prim-vicepreședinte ACL

Mergeți la vot pe 2 noiembrie. Nu îi lăsați să își mai bată joc. Nu le mai permiteți să ne umilească, să ne fure și să ne mintă. Românii merită mult mai mult. Românii merită o Românie a lucrului bine făcut. Știu că printre noi sunt și oameni dezamăgiți de politică, plictisiți și deziluzionați. Dar înainte să decideți să rămâneți acasă pe 2 noiembrie, încercați să aruncați o privire către ce s-a întâmplat în România în ultimii 2 ani. Nu o să fac un inventar al măsurilor care au destabilizat economia, al gafelor și inepțiilor membrilor executivului sau al dosarelor care au făcut ca mulți membri de vârf ai PSD-ului să treacă pragul DNA. Vă zic un singur lucru: fiți responsabili. Pentru voi și pentru familiile voastre. Mergeți la vot! Transformați corupția din România într-o istorie de tristă amintire și dați o șansă copiilor voștri să trăiască într-o țară democratică și dezvoltată. Este responsabilitatea, dreptul și obligația noastră. Mergeți la vot!

România lucrului bine făcut
Ziar varianta pdf – Romania lucrului bine facut

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up