Tinerii liberali gălăţeni au adus un omagiu lui I.C. Brătianu în anul Centenarului

COMUNICAT DE PRESĂ – Tinerii liberali gălăţeni au adus un omagiu lui I.C. Brătianu în anul Centenarului

Tinerii liberali gălăţeni au avut onoarea să poarte în data de 13.10.2018, pe principalele artere din mun. Galaţi, drapelul naţional în cadrul proiectului “Caravana Tricolorul”, organizat de Tineretul Național Liberal.

Astfel, tinerii liberali şi-au propus să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, aducând un omagiu fruntaşilor Partidului Naţional Liberal, în frunte cu I.C. Brătianu, una dintre cele mai importante personalităţi politice ale vremii, care prin remarcabile abilităţi diplomatice şi de negociere, a contribuit la înfăptuirea Actului memorabil de la 1918.

Ghidaţi de promotorii celor două acte de Unire a provinciilor româneşti, Alexandru Ioan Cuza şi I.C. Brătianu, pe ruta Faleză – Elice – strada Domnească – Grădina Publică, am promovat credinţa şi puterea cu care suntem legaţi de pământul patriei, cugetul şi gândirea neamului românesc, grandoarea şi prestigiul ţării şi am vrut să arătăm că dragostea faţă de neam şi de ţară trebuie să fie la fel de aprinsă ca focul roşu de pe steag.   

Noi, liberalii purtăm cu mândrie în suflet şi oriunde mergem cele 3 culori care simbolizează unitatea, suveranitatea şi independenţa Statului Român!

Pentru noi, tinerii liberali gălăţeni, care suntem crescuţi în spiritul românismului şi al dragostei de patrie, respectarea şi garantarea demnităţii umane, a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, democraţia şi dreptatea sunt valori supreme pe care le vom respecta toată viaţa şi pe care le vom promova în toate acţiunile şi proiectele noastre.

Biroul de presă al PNL Galați

Scroll Up