TECUCIUL VA AVEA PROPRIUL SERVICIU PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR

COMUNICAT DE PRESĂ – #permisdetecuci

La inițiativa președintelui PNL Galaţi, George Stângă, la Tecuci va fi înființat un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi, serviciu care va fi la dispoziția tecucenilor și a oamenilor din cele 22 de localități limitrofe.Peste 150.000 de persoane vor putea să beneficieze de serviciile noii instituții prin intermediul căreia, cei interesați își vor putea înmatricula vehiculele şi autoturismele. În plus, instituția va elibera permise de conducere pentru cei care vor solicita aceste documente și astfel locuitorii din Tecuci și cei din apropiere de Tecuci nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la Galați pentru aceste servicii, așa cum se întâmplă astăzi.
Președintele PNL Galaţi propune acest proiect după mai multe discuții pe care le-a avut cu locuitorii municipiului Tecuci și care au semnalat faptul că sunt nevoiți să parcurgă aproximativ 100 kilometri până la Galați pentru obținerea actelor pentru înmatriculări sau permise de conducere.
În calitate de senator în Parlamentul României, George Stângă a făcut mai multe adrese către Ministerul Afacerilor Interne și către Instituția Prefectului Galați în care a trimis detaliile propunerii sale.
Reprezentantii Primăriei Tecuci s-au arătat imediat interesați de inițiativa senatorului George Stângă și deja au propus două variante de locații unde Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor ar putea să funcționeze.
Mai este nevoie doar de răspunsul de la Prefectura Galați prin care vor fi demarate procedurile de înființare a noului punct de lucru.

Senatorul George Stângă adaugă proiectul #permisdetecuci pe lista sa de priorități pentru județul Galați, pe lângă multe alte acțiuni pe care le va iniția în perioada următoare.
Puteți vizualiza clipul de promovare a proiectului #permisdetecuci aici:

Biroul de Presă al PNL Galaţi

Scroll Up