Tarabe cu haine, încălțăminte și mâncare în Parcul „Al. I. Cuza” din Tecuci

Am primit numeroase întrebări în legătură cu evenimentele ce se desfășoară in zona centrală a Municipiului Tecuci. Și pentru că am fost curioși să vedem ce se întâmplă în Parcul „Al. I. Cuza”, în urma unor semnale primite de la cititorii noștri, cărora le mulțumim și pe această cale, ne-am deplasat la fața locului și am realizat câteva fotografii.
Cât de bună e poziționarea, vă las pe dumneavoastră să decideți. 

Cât despre ocazie, tematică, autorizare, ori altele asemenea, încă așteptăm din partea actualei administrații, sau mă rog, a organizatorului acestui eveniment nepromovat așa cum am fost deja obișnuiți, un punct de vedere sau un comunicat. Asta dacă dorește și nu a făcut-o așa ca să fie ori pentru ceva beneficii.

Dacă nu sunteți capabili să comunicați deja pe canalele care le aveți la dispoziție, mă întreb de ce mai doriți și altele?

Dar să vedem fotografiile. Din acestea rezultă că va fi o zonă cu produse alimentare și una industrială, cu încălțăminte și haine. Partea bună, ar fi că în sfârșit vedem că se întâmplă ceva și în Tecuci din vară. De ce acum, este întrebarea?

Pentru cei ce doresc să vadă aceste fotografii la o rezoluție mai mare, ele sunt disponibile pe:

Tarabe cu vanzare in Parcul Alexandu Ioan Cuza din Tecuci - 21-11-2016

Scroll Up