„Spartanii” de la Clubul tecucean KICKBOX & MUAY THAI au fost revelația Cupei României la Kickboxing Budokai de la Galați

În data de 06.05.2017,  în municipiul Galați, s-a disputat cea de-a 3-a ediție a Cupei României la Kickboxing Budokai organizată de Federația Română.

În cadrul competiției, s-au aliniat 27 de cluburi din țară, întrunind un număr de aproximativ 300 sportivi, o cifră record în cadrul competițiilor de acest gen. Clubul tecucean KICKBOX & MUAY THAI TECUCI, condus de fostul campion al României și luptător profesionist de kickbox și box thailandez – Danu Gabriel, a participat cu un număr de 21 de sportivi, din care 3 seniori și 18 copii/ juniori.

Sportivii tecuceni au fost revelația acestei competiții, obținând locul 1 pe echipe la proba de K1 și locul 2 pe echipe la proba de kickboxing light – contact.

„La individual am obținut 14 medalii de aur, 3 medalii de argint și două de bronz. Sportivii au dat dovadă de dăruire, ambiție și fair-play, reușind să câștige meciuri importante în fața unor sportivi care provin din orașe cu cluburi mari din țară cum ar fi: Galați, Botoșani, Brăila, Iași, Brașov, București… Ca antrenor mă declar foarte mulțumit de rezultat deoarece este unic în istoria kickboxului și a sportului tecucean. Am avut și doi sponsori: firma NVG-AUTO și firma de design publicitar KesPrint. Deși suntem un oraș modest pe harta țării, am demonstrat că avem copii și tineri de valoare, ei fiind supranumiți „SPARTANII”, ne-a transmis d-l Danu Gabriel.

Scroll Up