Situație revoltătoare la Tecuci: primarul Hurdubae (PSD), scos la vânzare pe OLX, vrea ca 17 oameni să șteargă praful în primărie

Primarul Tecuciului, Cătălin Hurdubae (PSD), dovedește încă odată că este rupt de realitate și nu cunoaște prioritățile unui oraș pe care aproape că l-a adus în faliment. După ce a surprins întreaga țară prin inaugurarea unei scări de incendiu, dar și prin alocarea unei cote de carburant pentru mașina de serviciu cât să facă înconjurul Europei, în fiecare lună, tecucenii, revoltați, l-au scos la vânzare pe OLX. De această, Cătălin Hurdubae surprinde din nou: a propus un proiect de hotărâre, votat de majoritatea PSD, pentru înființarea unui serviciu administrativ doar pentru clădirea Primăriei, în care să lucreze nici mai mult nici mai puțin de 17 persoane care, în acest moment, au alte atribuții.

”Ne-am opus în Consiliul Local unei asemenea inițiative aberante și îl somez public pe primarul Cătălin Hurdubae ca, în aceste ultime opt luni cât mai are de stat la primărie, să nu jefuiască bugetul local, ci să-l îndrepte spre investițiile atât de necesare unui oraș pe care l-a falimenat. Este inimaginabil modul în care primarul Hurdubae înțelege să cheltuie banii colectați din taxele și impozitele tecucenilor. 17 oameni care să aibă grijă de un spațiu echivalent cu o scară de bloc este ilogic. Ce să facă aceștia? Eventual să șteargă praful de pe proiectele pe  care le-a promis tecucenilor și care au rămas uitate  în sertare”, a declarat, revoltat, Lucian Costin, președintele PNL Tecuci.

Liderul liberal a mai precizat că formațiunea pe care o conduce se va opune în continuare tuturor proiectelor aberante ale primarului Hurdubae și face apel și către celelalte formațiuni politice  locale să procedeze la fel și să nu sprijine administrația incompetentă a orașului.

Biroul de presă al PNL Tecuci

Scroll Up