Sistarea apei potabile în Tecuci pentru 10 ore

Municipiul Tecuci rămâne de astăzi, joi 2 iulie 2015 de la ora 21.oo, până mâine dimineață la orele 7.00, pentru o perioadă de zece ore, fără apă potabilă. Nu uitați să vă faceți rezerve!

Operatorul de servicii publice Apă Canal SA recomandă populaţiei să-şi facă din vreme provizii de apă. Oprirea furnizării este determinată de lucrări la reţea.

De joi seară până vineri dimineaţă, în municipiul Tecuci nu va mai curge la robinete niciun strop de apă potabilă, timp de 10 ore.

Oprirea apei va începe joi seară, de la ora 21,00, şi va dura până vineri dimineaţă, până în jur de ora 7,00. Potrivit reprezentanţilor Apă Canal, serviciul va fi întrerupt pentru executarea unor lucrări la reţeaua publică de distribuţie de apă.

Este vorba despre cuplarea unei conducte din strada Tecuciul Nou (care alimentează Cartierul Tecuciul Nou) la conducta de apă din strada 1 Decembrie 1918 colţ cu strada Transilvaniei.

„Întrucât întreruperea apei potabile va afecta întregul municipiu, rugăm consumatorii să îşi asigure rezerva minimă de apă necesară pentru intervalul orar precizat. Facem precizarea că, după repunerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă rece potabilă, există posibilitatea ca aspectul apei să fie opalescent. Din punct de vedere bacteriologic şi calitativ, aceasta se încadrează în standardele de potabilitate impuse de legislaţia în vigoare”, au transmis reprezentanţii societăţii.

Sursa: adevarul.ro

 

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up