Sigla noii Alianțe electorale Alianța Creștin Liberală – PNL-PDL

A fost finalizata grafica siglei noii Alianțe Electorale Alianța Creștin Liberală – PNL-PDL. Vă reamintim faptul că în data de 26 iulie 2014 reprezentanţii PDL şi ai PNL au aprobat, în unanimitate, într-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL şi PNL şi statutul noului partid. Intrucât procesul de fuziune nu se poate încheia pâna la Alegerile Prezidențiale, a fost inființată aceasta Alianță electorală.

logo-alianta-crestin-liberalaPDL şi PNL au stabilit marţi sigla sub care cele două partide vor participa la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

Logo-ul ACL, care reuneşte siglele celor două partide care compun alianţa, a fost transmis în mai multe variante: logo principal color, simulare reproducere buletin de vot, logo secundar, logo secundar solid color, logo secundar fundal color.

logo_acl

Logo-ul Alianţei Creştin-Liberale a fost transmis către toate organizaţiile PDL şi PNL din ţară pentru branduirea unitară a sediilor de partid.

PDL şi PNL se vor prezenta cu un candidat comun la alegerile prezidenţiale, sub numele de Alianţa Creştin-Liberală, după cum s-a decis în cadrul evenimentului de sâmbătă, de la Sala Palatului, care a reunit Convenţia PDL şi Congresul PNL.

Cotidianul.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up