Și tu poți fi Spiridușul Moșului! – 2017 – Asociația Bunul Samaritean

Crede in magie! Şi ai mereu grijă de copilul din tine! E parte importantă din SUFLETUL tău! Şi ce ocazie mai bună pentru a vedea că magia există decât în preajma Crăciunului?

Hai să creăm împreună atmosfera de bucurie şi speranță şi să redevenim copii alături de cei care au nevoie de magie în viața şi casa lor!

Te invităm să fii sprijin pentru Moş Crăciun, cel care vrea să aducă bucurie pe chipul a 16 rezidenți cu dizabilități grave, dar şi celor 40 de copii de la „Centrul de Zi”. Ei se vor bucura de masa festivă, petrecerea mult aşteptată, cu spectacol şi muuulte cadouri.
În comunitatea noastră sunt peste 1000 de persoane (copii, vârstnici si persoane cu dizabilități care nu au posibilitate de a se bucura de frumusețea sărbătorilor de iarnă). Ei vor fi încântați să-l primească
pe Moș Crăciun în casa lor cu daruri, alimente de bază , haine şi colinde!
Şi toate acestea vor fi posibile doar împreună cu tine! Redevenim copii, ne hrănim sufletul cu gesturi făcute din inimă si lăsăm magia să curgă!

• Spiridușii noștri pot sa ne dăruiască următoarele lucruri, in condiții bune: îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, cârti, creioane, podoabe pentru pom, alimente de baza, brad sau donații financiare…..
* http://asociatiabunulsamaritean.info/implica-te/paypal-donate/ SAU
* Banca: Raiffeisen BANK
Cont LEI: RO62 RZBR 0000 0600 0499 1770
CIF: 16291453

• Sau poți participa, voluntar, alături de Moș si de echipa lui!!

Daca te-am convins se ne sprijini, contactează-ne (0768821843) si te vom numi oficial Spiridușul Moșului!

Link eveniment pe facebook

Scroll Up