„Serbările Normalității” în Tecuci

„Serbările Normalității” în Tecuci

În data de 15 noiembrie în Tecuci a fost ziua dedicată Normalității, a eradicării violenței domestice. A fost o zi plină de momente speciale pentru cei mici, cu dezbateri, concursuri și karaoke pentru toate vârstele. Alături de copiii însoțiți de părinți a fost MC Dan Fințescu. Au fost împărțite baloane și umbrele având inscripționate sigla evenimentului.

Despre Serbările Normalității

Violenta domestica, traficul de fiinte umane si lipsa egalitatii de sanse nu isi au locul intr-o societate normala! Hai sa celebram impreuna o viata de calitate, traita in siguranta! Hai sa ne bucuram impreuna de normalitate, in orasul tau, la Serbarile Normalitatii!

Proiectul “Start – o viata de calitate in siguranta” , dezvoltat de Agentia pentru egalitatea de sanse intre femei si barbati, isi propune sa creasca gradul de constientizare a tuturor actorilor sociali cu privire la principiile egalitatii de sanse, a fenomenului violentei domestice si traficului de persoane, la nivel national, si sa dezvolte mecanisme si masuri eficiente, integrate și sistemice, pentru prevenirea, combaterea, interventia si monitorizarea violentei domestice si a traficului de persoane la nivel national.

In cadrul acestui proiect vom organiza, in perioada octombrie – decembrie 2015, o serie de evenimente, in 56 de orase din Romania, reunite sub numele Serbarile Normalitatii.
In cadrul acestor evenimente vom aduce in discutie, in mijlocul comunitatilor locale, problematica egalitatii de sanse, a violentei domestice si a traficului de persoane. Prin intermediul acestor evenimente, dar si al intregii campanii de comunicare care le va promova, ne propunem sa transmitem cateva mesaje cheie despre aceasta problematica:

  1. O societate normala exclude discriminarea, violenta domestica si traficul de persoane.
  2. Toti oamenii sunt egali si trebuie tratati cu acelasi respect.
  3. Egalitatea de sanse presupune ca fiecare are dreptul sa se dezvolte si sa-si implineasca visele.
  4. Lipsa violentei domestice nu e o virtute, este normalitate.
  5. Traficul de fiinte umane trebuie condamnat dur si eradicat.

Hai sa ne bucuram impreuna de normalitate, in orasul tau, la Serbarile Normalitatii!

În Parcul „Regina Elisabeta” au avut loc o serie de evenimente, iar de la ora 17 a început specatolul. Au evoluat pe rând trupa tecuceană ATRIVM, Dorian Popa și Raluka.
Dar să lăsăm imaginile și filmulețele să ne prezinte starea emotionala creată:

In Parcul „Regina Elisabeta” din Tecuci – inaintea inceperii spectacolului realizat cu ocazia „Serbarilor Normalitatii”…

Posted by Tecuceni on 15 Noiembrie 2015

Spectacol „Serbarile Normalitatii” la #Tecuci#SerbarileNormalitatiiFotografii la o rezolutie mai mare: https://www.flickr.com/photos/tecuceni/albums/72157660501382429

Posted by Tecuceni on 15 Noiembrie 2015

La Serbarile Normalitatii in Tecuci – 15.11.2015Cklick pe HD!

Posted by Tecuceni on 16 Noiembrie 2015

Dorian Popa la „Serbarile Normalitatii” in Tecuci#DorianPopa #SerbarileNormalitatii #TecuciFotografii la o rezolutie mai mare: https://www.flickr.com/photos/tecuceni/albums/72157660493335938

Posted by Tecuceni on 15 Noiembrie 2015

Dorian Popa a reusit sa incinga atmosfera la Tecuci la „Serbarile Normalitatii”Click pe HD!

Posted by Tecuceni on 16 Noiembrie 2015

Raluka la „Serbarile Normalitatii” in TecuciFotografii la o rezolutie mai mare: https://www.flickr.com/photos/tecuceni/albums/72157660525768229#Raluka #SerbarileNormalitatii #Tecuci

Posted by Tecuceni on 16 Noiembrie 2015

Scroll Up