Semnare contract pentru finalizarea centurii Tecuciului

CNADNR a semnat cu asocierea Eurocogen Filiala Aninoasa – Aleandri Spa – Pasquale Alo’ un contract de 64 milioane lei (14,5 milioane euro), cu TVA, pentru finalizarea construcţiei centurii Tecuci, judeţul Galaţi.

Comunicat CNADNR:

Comunicat
12.05.2015
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că în data de 11.05.2015, a fost semnat contractul „Construcţia Variantei de Ocolire Tecuci – Relicitare”.

Contractul a fost atribuit în urma finalizării procedurii de achiziţie publică (licitație deschisă), Asocierii SC EUROCOGEN FILIALA ANINOASA SRL – ALEANDRI SPA –
PASQUALE ALO’ SRL (Lider de Asociere – SC EUROCOGEN FILIALA ANINOASA SRL) și are o valoare totală de 51.628.552,30 lei fără TVA.

Finanțarea proiectului este asigurată din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR 85%) și Bugetul de Stat (GOR 15%).

Obiectivul specific al contractului este realizarea „Construcţiei Variantei de Ocolire Tecuci – Relicitare” şi remedierea oricăror eventuale defecte ale acestor lucrări în Perioada de Notificare a Defectelor, în conformitate cu prevederile Contractului de Lucrări.

Durata contractului este de 36 de luni din care 12 luni pentru Execuţia Lucrărilor, 24 luni Perioada de Garanţie.
CNADNR SA

Aici Comunicatul CNADNR

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up