Schimbarea la față a fostelor camine IRA

Schimbarea la față a fostelor camine IRA

Se pare că în sfârșit tecucenii vor scăpa de peisajul jalnic din Zona Industrială. 
Pentru a opri din fașă comentarii tendentioase, fara o baza reala, trebuie in primul rand sa lamurim aspectul partimonial. Acest imobil este fostul Camin IRA, fiind in proprietate privata. A fost o tranzactie imobiliara.

Investitia in imobilul din Tecuci este un prim pas in strategia Omifa de a-si diversifica activitatile

Omifa, furnizorul de solutii pentru amenajarea spatiilor de birouri, anunta intrarea pe segmentul imobiliar din municipiul Tecuci, judetul Galati, in urma achizitionarii unui imobil P+4, cu o suprafata totala de 1.533 mp, aflat in stare avansata de degradare.

Imobilul, care cuprinde 100 de apartamente tip garsoniera si a fost initial camin de nefamilisti, va fi reconditionat si modernizat pana la sfarsitul anului, in urma unei investitii de pana la 300.000 de Euro.

“Pe langa transformarea celor 100 de garsoniere in studiouri, vom mai construi si o mansarda unde se vor amenaja aproximativ 10 apartamente,” declara Mihai Olaru, director general al Omifa.

Investitia in imobilul din Tecuci este un prim pas in strategia Omifa de a-si diversifica activitatile. “Speram ca acest proiect sa fie deosebit din punct de vedere architectural, sa confere un aer aparte zonei si sa ofere confort si siguranta,” adauga Mihai Olaru. “Pe terenul de langa imobil vom contrui si un loc de joaca pentru copii si un mini parc, precum si un loc special pentru parcare.”

Compania Omifa, infiintata in Romania in 2002, si-a dezvoltat in permanenta gama de servicii, iar astazi este un constructor complex avand la baza experienta si abilitatea necesara realizarii unei plaje largi de proiecte.

Fiind specializata in servicii complete de amenajari interioare si exterioare, incluzand consultanta, proiectare, randari 3D si management de proiect, serviciile firmei acopera sectoare variate ale pietei: rezidentiale, comerciale, administrative, hoteliere, sau industriale.

In decursul anului 2014 compania a fost implicata in proiecte precum: amenajarea birourilor unui client american in parcul Tetarom II, Hidroelectrica, Nobel Oil Downstream, Wrigley Romania si Qualitance Bucuresti, iar de la inceputul acestui an, printre cele mai importante proiecte in care a fost implicata se numara Auchan Romania, Kandia si United Media.

Sursa: www.transilvaniabusiness.ro

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up