„Să construim România lucrului bine făcut” – lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis

Astăzi 27 Septembrie, a avut loc lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la Alegerile Prezidențiale din partea Alianței Creștin Liberale – PNL-PDL.  Evenimentul s-a desfășurat în fața sediului Guvernului României, în Piața Victoriei din București. La acest eveniment participarea a fost semnificativă, deplasându-se membri și simpatizanți din toate zonele țării.
Tecuciul a fost prezent cu un număr important de oameni – membri și simpatizanți – atât de la PDL cât și de la PNL.

Manifestarea a durat aproximativ o ora și jumătate.
Secretarul general al PPE  – Antonio Lopez Isturiz, în deschiderea mitingului ACL, a spus:

 „La nivelul conducerii PPE am urmărit cu stupoare ce a făcut guvernul premierului Ponta din România prin ordonanțele sale de urgență care eludează statul de drept (….). Am asistat siderați la declarațiile halucinante ale premierului Ponta, actualmente candidat la Președinție, ce compara mandatul actualului președinte cu atrocitățile naziste. O astfel de exprimare absurdă rar găsești la vreun lider european, iar noi în Europa nu toleram astfel de abordări politicianiste”

Cătălin Predoiu – prim-vicepreședinte al PDL, propunerea ACL pentru postul de premier, a spus:

„Noi avem curajul să spunem românilor toate eşecurile şi răutăţile regimului Ponta. Şi nu trebuie decât să folosim câteva cuvinte pentru a defini regimul Ponta: minciună, dispreţ, aroganţă, şomaj, faliment, recesiune, taxe, hoţie, corupţie. Aceste trăsături ale regimului Ponta au şi nume proprii: Viorel, Duicu, Dragnea, Mazăre, Şova, Pricopie, Palada, Ghiţă şi toţi ceilalţi ca ei.

Noi avem curajul să dăm bătălia prezidenţială cu maşinăria electorală a dlui Ponta şi vom câştiga această bătălie! Iohannis trebuie sa câştige această bătălie şi sunt convins că o va face.”

Iohannis a spus printre altele:

–  „Încă nu e prea târziu , dar peste 5 ani va fi. Vă chem să fiţi aliaţii şi parterii mei pentru ca, din noiembrie, să construim România lucrului bine făcut”
– „Mărturisesc, nu e uşor, e un moment special pentru mine. Nu m-am gândit că voi fi aici, nici în urmă cu 30 de ani, când am început să predau ca profesor, nici în urmă cu 14 ani, când am devenit primar. Nu m-am gândit că eu, un profesor de liceu, cu nume de neamţ, dintr-un oraş din centrul ţării, voi fi astăzi în faţa a zeci de mii de oameni entuziaşti, vorbind în numele a milioane de susţinători, cu o viziune pentru România. Democraţia şi libertatea au făcut acest lucru posibil. Dar mai ales voi, cetăţenii acestei ţări, cu generozitatea voastră, cu deschiderea voastră, voi aţi făcut acest lucru posibil. Este o onoare şi o mare responsabilitate. Pornesc în această bătălie pentru Preşedinţia României cu încredere şi convingere”


În continuare, vă prezint câteva fotografii de la acest eveniment, într-o parte din ele fiind și colegii noștri tecuceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up