Primarul Constantin Hurdubae se va plimba circa 4500 kilometri, în fiecare luna, pe banii tecucenilor , punand in continuare bomboana pe coliva bugetului local a Municipiului Tecuci

Primarul Constantin Hurdubae se va plimba circa 4500 kilometri, în fiecare luna, pe banii tecucenilor, punand in continuare bomboana pe coliva bugetului local a Municipiului Tecuci. PNL Tecuci reactioneaza

COMUNICAT DE PRESĂ

 Primarul Constantin Hurdubae se va plimba circa 4500 kilometri,  în fiecare luna, pe banii tecucenilor.

Un proiect de hotărâre iniţiat de actualul Executiv al Primăriei Tecuci, prin care primarului Constantin Hurdubae i se triplează consumul lunar de carburant nu a primit votul consilierilor PNL.

Cu toate acestea, proiectul a trecut ca urmare a voturilor PSD şi UNPR, astfel că primarul Tecuciului va avea la dispoziţie, lunar, nici mai mult nici mai puţin de 350 de litri de combustibil, pentru maşina de lux cu care se deplasează. O cantitate dublă de combustibil, de 250 de litri, va primi şi viceprimarul Tecuciului care se va plimba pentru a consuma cantitatea de combustibil alocată pentru fiecare lună. Cumulate consumurile celor doi însumează 600 litri de combustibil, ceea ce înseamnă carburant pentru o distanţă de cca. 7500 de kilometri, până la capătul Europei şi înapoi.

      Partidul Naţional Liberal Tecuci consideră această majorare injustă, iar prin consilierii liberali a cerut ca aceste cantităţi suplimentare de combustibil să fie atribuite maşinilor şi utilajelor care asigură serviciile publice. Considerăm nejustificată alocarea acestei cantităţi de combustibil pentru maşinile Executivului, în condiţiile în care Tecuciul stagnează din toate punctele de vedere şi nu există politici şi srategii de dezvoltare pe termen mediu şi lung.

     Partidul Naţional Liberal îl somează pe primarul Constantin Hurdubae să dea dovadă de responsabilitate, transparenţă şi, nu în ultimul rând, de bun simţ, atunci când vine vorba de cheltuirea banilor tecucenilor.

Biroul de presă al PNL Tecuci

Primarul Constantin Hurdubae se va plimba circa 4500 kilometri, în fiecare luna, pe banii tecucenilor, punand in continuare inca o bomboana pe coliva bugetului local a Municipiului Tecuci!

 

 

Scroll Up