Primăria Tecuci achiziționează Servicii de proiectare tehnică infrastructură transport

Primăria Tecuci achiziționează Servicii de proiectare tehnică infrastructură transport

Conform Notificării de atribuire la cumpărarea directă numărul 323334 din 02 august 2016, Primăria Municipiului Tecuci achiziționează Servicii de proiectare pentru ”Modernizare drumuri publice din Municipiul Tecuci”. 

Pentru aceste Servicii de proiectare tehnică pentru infrastructura de transport se cheltuiește suma de 131.000 RON (un miliard trei sute zece milioane lei vechi), iar contractul a fost atribuit firmei din București SC DOMINO SMART CONS SRL, o firmă înființată în 06.11.2015, adică de circa 9 luni, cu 2 angajați și cu activitatea principală „Activități de consultanță pentru afaceri și management”.
La aceeași adresă, în același apartament, este înregistrată exact la aceeași dată și o a doua societate comercială (ZET EXPERT CONSULT SRL) care are ca administrator și asociat cu 50% exact aceeași persoană ce este asociat unic cu câștigătoarea atribuirii directe. Cea de-a doua firmă are o cifra de afaceri 0 (zero) și o pierdere de 7 .303 Ron, înregistrată la sfârșitul anului 2015, cu 4 angajați.
 
Ce proiectează, sau consultă mai exact, sunt sigur că vom vedea mai detaliat în perioada următoare, respectându-se principiul transparenței decizionale privind cheltuirea banului public.
Scroll Up