Paparu’day – Tecuci – 15 iulie 2016

Paparu’day – Tecuci – 15 iulie 2016

În data de 15 iulie 2016, în Parcul „Regina Elisabeta” din Tecuci, a avut loc Paparu’day.

Pentru a ne mai racori in zilele toride ale vacantei, noi, Asociatia Tinerilor Tecuceni am decis sa organizam o petrecere caritabila pentru toti copii si tinerii din Tecuci si nu numai. Pe langa muzica live, vom avea si zumba, facepainting si multe momente amuzante ,,stropite” cu apa din belsug. La paparuda, veti avea posibilitatea sa donati o suma modica, in schimbul careia veti primi baloane sau pistoale cu apa. Suma stransa la final va fi donata pentru copii de la Fundatia Bulul Samaritean. Haideti sa ne distram si in acelasi timp sa facem si o fapta buna –
Sursa: Paparu’day – eveniment organizat de Asociația Tinerilor Tecuceni

La sfârșitul săptămânii a avut loc evenimentul Paparu’day, creat pentru a strânge fonduri necesare copiilor de la Fundația Bunul Samaritean Nicorești.

Organizatorul, Andrei Petică, de la Asociația Tinerilor Tecuceni a precizat că au fost strânși 798 de lei plus 350 de lei din partea trupei Atrivm. Banii strânși vor fi folosiți pentru a trimite doi copii in prima lor tabără.

Fundația Bunul Samaritean, reprezentată prin Ionel Melinte aduce mulțumiri Asociației Tinerilor Tecuceni pentru eveniment, Trupei Atrivm pentru prestația muzicală și pentru donaţia făcută, dar și sponsorilor: Primăria Tecuci, primar Cătălin Hurdubae, Bella Zumba Tecuci, Foto Club Tecuci, Lucian Bentu, familia Gao, Pizzeria La Notizia, familia Bîrhală, autogara Gegi, Poliţia Locală Tecuci și Nea Florică.

Evenimentul a avut muzică, dans, free-style, Zumba, face-painting, toate acestea stropite cu multă apă, într-o paparudă uriașă care s-a extins în tot parcul Regina Elisabeta.

Au fost prezenți și copiii de la „Centrul de Zi” de la Bunul Samaritean, petrecând o seară minunată împreună cu participanții.
Sursa:  tecuceanul.ro

În continuare, vă prezentăm fotografii de la acest eveniment, organizate pe albume, în ordine cronologică. Pentru a vedea mai multe fotografii, vă rugăm sa dați click pe albumele de mai jos.

Paparu'day - Tecuci -15 iulie 2016 - Parcul "Regina Elisabeta" din Tecuci - partea 1 - evenimente culturale

Paparu'day - Tecuci - 15 iulie 2016 partea 2

Paparu'day - Tecuci - 15 iulie 2016 partea 3

Scroll Up