„Spune NU Drogurilor” – Ora de dirigenție nonconformistă by ATT- Asociaţia Tinerilor Tecuceni

Invitație

Asociaţia Tinerilor Tecuceni(#ATT) îşi pune din ce în ce mai mult amprenta asupra oraşului prin munca depusă şi activităţile desfăşurate, întrucât, vă invităm pe 20 octombrie a.c., incepand cu ora 17:00 la Sala Ion Petrovici la proiectul “Ora de dirigentie nonconformistă by ATT”. Cu sprijinul autorităților locale campania “Spune NU drogurilor by ATT” a luat fiinţă avand drept scop lupta împotriva celei mai dureroase probleme din ultimul deceniu pentru tinerii români.

Seara va incepe prin prezentarea unui scurt-metraj in regia lui Andrei-Mihăiță Petică, realizat cu sprijinul Politiei Locale si a membrilor ATT. Sesiunea de discursuri va fi deschisa de catre Presedintele ATT, Andrei-Mihăiță Petică, iar in continuarea sa, ca si speakeri principali îi vom avea invitati pe domnul primar Cătălin Hurdubae si domnul senator Ionel Daniel Butunoi, ambii cu cate un discurs.             Seara va fi incheiata de catre comisarul de politie Ciprian George Gîrleanu si  de catre Daniel Dojan, ce se vor adresa tinerilor tecuceni.

Alaturi de noi vor fi aproximativ 350 de tineri si elevi, impreuna cu reprezentati ai institutiilor de invatamant si culturale din municipiu, dar si consilieri locali si judeteni. 

~ Educăm pentru un viitor mai curat! ~

 

Cu stimă și respect,

Președintele ATT

antidrog

Scroll Up