O noua etapa în PSD-izarea jurnaliștilor „independenți” – lustruiesc treptele

Curat imparțial coane Virgilică @ compania. V-ați PSD-izat! Acum lustruiți treptele partidului stat, filiala pensionari de la Tecuci, doar, doar pica sau cade. „Informații” bineințeles. Cât despre autointitulata independență jurnalistică, s-a ales praful și s-a depus pe treptele clădirii sediului politic respectiv.
Nu vă mai ascundeți si dați-o pe față – arama. Pentru a intra în grații îi luați pe toți la rând, ca în mahala. Despre fapte nimic, doar jigniri.  Praf în ochi pentru cei ce au crezut într-un proiect construit în ani și distrus în câteva luni.

Protecuci-PSdizat.ro este numele corect și trebuie să vă asumați că ați intrat în politică și că nu mai sunteți ziariști, junaliști, scriitori, mâzgălitori sau ce credeți domniile voastre. Sunteți simple unelte, tocite de vreme și patimi  și pe alocuri de unele vicii ascunse sau nu, nevoiți să se descurce în vremurile astea grele. Întotdeauna mizeria se ridică la suprafață și va fi vizibilă de toată lumea, chiar dacă acum este un amestec neomogen urât atât la culoare cât și miros. Se va decanta în curând, dacă nu a început cumva.

Buchir Daniel
Un cetatean implicat

Mai jos aveți o altă reacție:

 Având girul senatorului Butunaș, Marele Ziarist lovește în femei, în aceste momente fiind deja în căutarea următoarei victime. Iar aceasta fiindcă, la Tecuci, PSD-ul a ales să se războiască cu sexul slab, pe care îl consideră responsabil pentru impotența lor electorală.
Cazați în imobilul partidului comunist, Călmău și Vîță urmează întocmai directivele trasate de Senatorul Pavelelor, lansând un atac fără precedent asupra mamelor noastre. Trist este că femeile psd-iste aprobă aceasta acțiune, supralicitând cu comentarii de prost gust.
Trandafirul de Tecuci le ține hangul. Acest personaj insolit în cultura noastră are o experiență îndelungată în războiul contra femeilor. El însuși și-a alungat din casă mama adoptivă, după ce femeia și-a rupt de la gură pentru a-i crea un viitor.
PSD-ul tecucean a dezlănțuit jihadul împotriva femeilor de altă culoare politică… Dacă nu iei atitudine, mâine s-ar putea să fie rândul tău !

Sursa: Bumerangul Tecucean

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up