Nu e replica ci o constatare!

Trebuie sa facem diferenta intre un nivel prea jos al „luptei politice” si neputinta de care dai dovada, iar PSD-ul stie asta cel mai bine la Tecuci.
Atunci cand interesul cetateanului iti este cunoscut doar in perioadele de campanie electorala, a te imbraca iarasi in ambalajul de „salvator al neamului” deja este aroganta maxima.
Sa fi uitat reprezentantii partidului-stat ca sunt la guvernare? Ce inseamna pentru ei asta? Nu le vine sa creada ca nu se pot infructa din banul public dupa bunul plac?
Cum sa dai dovada de atata ipocrizie? Sa spui ca tu asiguri cresterea nivelului de trai? Dar maririle de taxe si impozite, dar multitudinea celor noi, sau cresterea accizelor?
De ce nu aveti curajul sa spuneti lucrurilor pe nume si totul il faceti pe ascuns? Cetateanul beneficiaza de diferenta dintre venituri si cheltuielile de stricta necesitate sau obigatorii. Iar in toate guvernarile PSD-iste a dat pe minus cand au tras linie si s-au uitat in propriul buzunar. Omul a putut cumpara din ce in ce mai putin iar minciuna a primit din ce in ce mai multa. Si sa nu mai vorbim de intreprinderile private care au fost pur si simplu decimate, iar multe locuri de munca au disparut din aceasta cauza.

Este un mit cum ca pensionarii voteaza cu stanga. Poate este vorba de mana cu care pun stampila pe buletinul de vot. Nu cred ca un om responsabil ar face o astfel de alegere nepotrivita copiilor si nepotilor sai.
Pierderea locurilor de munca a membrilor de familie ii afecteaza si pe ei, de cele mai multe ori aducandu-si contributia din putinul primit dupa o viata de munca.

De ce? Pentru ca cetateanul trebuie controlat, mentinut imobilizat intr-o stare de saracie. Astfel, vor da bine mesajele din campanie.

PSD-ul uita ca este artizanul unei politici murdare, bazata pe agresivitate, pe generarea unor conflicte in comunitate? Se pare ca aducerea in prim plan a activitatilor indoielnice nu mai tine de o politica curata ci una murdara!

Este o dubla masura, uzitata cu buna stiinta, ce incerca doar sa manipuleze. Mai sunt cetateni creduli, acum cand „barca PSD-ului ” se scufunda in mocirla generata de propria „guvernare”? Se pare ca da!
Datoria noastra este sa constientizam pericolul PSD-ist si sa il explicam celor ce nu inteleg inca. Un roi de lacuste, consuma si trece mai departe, ciuma rosie ramane si imbolnaveste tara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up