Mișcarea internațională FOOTBALL PEOPLE ACTION WEEKS contribuie la dezvoltarea primului ziar pentru liceeni

Tecuci, 03.11.2016: Asociația Semper Musica Filiala Tecuci anunță lansarea primului ziar pentru liceenii din Tecuci, publicație trimestrială ce va include informații despre acțiunile de implicare în comunitate ale tinerilor, oportunitățile de formare și dezvoltare pentru aceștia și activitățile extracurriculare dezvoltate de liceele locale. 

Primul număr al ziarului va include informații despre mișcarea internațională „FOOTBALL PEOPLE ACTION WEEKS„ și cele 27 de evenimente sportive organizate de către liceenii selectați pentru această inițiativă, interviuri, dar și alte informații relevante pentru liceeni. Ziarul este disponibil atât în format fizic, cât și în format electronic, urmând să fie postat pe website-ul organizației: www.voluntardetecuci.ro. Printarea ziarului a fost posibilă printr-o sponsorizare primită din partea Tipografiei Graphotek.

Ziarul face parte din cadrul proiectului <Luptăm împotriva discriminării din România prin educație non-formală și fotbal> organizat la nivelul județului Galați de Asociația Semper Musica Filiala Tecuci, finanțat de Rețeaua Internațională FARE și organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați, Consiliul Județean al Elevilor Galați și Federația Română de Fotbal.

Despre Asociația Semper Musica Filiala Tecuci

Asociația Semper Musica Filiala Tecuci a luat naștere în iunie 2015 cu ocazia proiectului Voluntar de Tecuci!, inițiativă finanțată de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin Fondul ONG, granturile SEE 2009-2014. Filiala Tecuci a Asociației Semper Musica, prin viziunea asumată, are în vedere dezvoltarea unui oraș în care tinerii tecuceni SE IMPLICĂ, MOBILIZEAZĂ comunitatea ȘI REZOLVĂ problemele celor în dificultate. În prezent, Asociația Semper Musica implementează proiecte de tineret cu sprijin din partea Ministerului Tineretului și Sportului, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Galați și rețeaua internațională FARE.

www.farenet.org/about-fare/romanian/  / www.voluntardetecuci.ro

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Mădălin Ianuș, Asociația Semper Musica Filiala Tecuci, tel: 0769.986.260

Scroll Up