Majorarea Taxei de salubrizare la Tecuci – dezbatere publică în data de 20 dec. 2018, ora 16.30 

Așa cum au făcut și anul trecut, schimbându-i doar numele, actuala administrație locală dorește să majoreze taxa de salubrizare, pentru că, în incompetența sa și a angajaților de la firma primăriei, dedicată pentru a presta aceste servicii, costurile devin din ce în ce mai mari. Și este iar trecută povestea cu cei ” care refuză să încheie contract de prestări servicii cu operatorul serviciului de salubrizare”. Anul trecut s-a constatat că mulți din cei ce au încercat sa încheie astfel de contracte, fie nu au mai făcut-o din cauza birocrației, fie din cauza tarifului mai mare decât cel plătit direct la Primărie. Dar să vedem ce ne rezerva pentru 2019 actuala administrație locală.

Dezbatere publica instituirea taxei salubrizare –  În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, U.A.T.Municipiul Tecuci supune dezbaterii publice următorul proiect de act normativ.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind instituirea taxei speciale de salubrizare pentru persoanele fizice şi juridice din Municipiul Tecuci care refuză să încheie contract de prestări servicii cu operatorul serviciului de salubrizare.

  Proiectul poate fi studiat la sediul Primăriei Municipiului Tecuci în cadrul B.U.I.E.S. PF/PJ, cam. 25, parter, cât şi pe internet la adresa vvww.primariatecuci.ro.

    Dezbaterea va avea loc în Sala de Şedinţe a Primăriei Municipiului Tecuci joi 20 decembrie 2018, ora 16.30   

 
Recomandările scrise ale cetăţenilor cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice, vor fi depuse până la data de 10.12.2018 la sediul Primăriei Municipiului Tecuci, în cadrul B.U.I.E.S. PF/PJ, cam 25, transmise la nr. tel/fax 0236.816.054, sau în format electronic la adresa de e-mail registratura@municipiultecuci.ro.

  Materialele transmise vor purta menţiunea „Recomandare la proiect de act normativ”.

 Proiectul de act normativ poate fi decărcat de AICI

Taxele ce se doresc a fi stabilite 
Persoanele fizice – taxa de salubrizare 2018 = 7 lei, propunere 2019 =15 lei Rezultă o majorare de 2,14 ori.
Persoanelor juridice fără salariați – taxa de salubrizare 2018 = 10 lei, propunere 2019 =  20 lei Rezulta o majorare de 2 ori
Persoane juridice cu cel puțin 1 angajat – taxa de salubrizare 2018 = 17 lei, propunere 2019 =  25 lei Rezulta o majorare de 1,4 ori

 

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up