Mădălina CARP câștigă premiul – Voluntarul Anului – la Gala Voluntarului Tecucean, Ediția 2016

COMUNICAT DE PRESĂ

Mădălina CARP, elevă a Liceului Tehnologic „Elena Caragini„ câștigă premiul

 – Voluntarul Anului – la Gala Voluntarului Tecucean, Ediția 2016                                 

Tecuci, 31 martie 2016: Asociația Semper Musica – singura organizație din România finanțată de Fundația MTV Staying Alive și MAC AIDS Fund din America, anunță câștigarea premiului – VOLUNTARUL ANULUI –, premiu oferit duminica trecută, în cadrul Galei Voluntarului Tecucean, de către Mădălina CARP, elevă a Liceului Tehnologic „Elena Caragiani„ din Tecuci, un licean exemplu care s-a implicat în numeroase activități de voluntariat și care a primit note maxime din partea juriului pentru schimbările aduse în comunitate.

350 de persoane au participat duminică seară la Gala Voluntarului Tecucean, Ediția 2016, un public format din peste 200 de liceeni, zeci de cadre didactice și părinți ai liceenilor, reprezentanți ai companiilor și instituțiilor publice locale, dar și ai organizațiilor din oraș sau județ: Fundația Comunitară Galați, Fundația Bunul Samaritean-Nicorești, Asociația FotoClub Tecuci și Organizația Cercetașii României – filiala Tecuci. Evenimentul a beneficiat de participarea Primarului Municipiului Tecuci, domnul Gerhardt Daniel Țuchel, acesta fiind membru în juriul galei și acordând premiul – Comunitate – pentru Colegiul Național „Spiru Haret„. Ultimul premiu al serii și cel mai important – Premiul Voluntarului Anului – a fost acordat liceanului, Mădălina CARP, elevă în cadrul Liceului Tehnologic „Elena Caragiani„, un voluntar exemplu și cel mai activ din toți cei 300 de liceeni cu care Asociația Semper Musica a lucrat în cadrul proiectului – Voluntar de TECUCI!

Mădălina CARP, câștigătoarea premiului – Voluntarul Anului, menționează: Chiar dacă sunt clasa a 12 a și prioritatea mea rămâne Bacalaureatul, am ales totuși să mă implic activ și în toate oportunitățile de voluntariat care mi s-au oferit pentru că doream o schimbare în oraș. A fost o alegere pe care am făcut-o din simpla intenție de a ajuta comunitatea din care fac parte și de a mă ‘”încărca” cu energie pozitivă din zâmbetele celor care au primit sprijin din partea noastră, a liceenilor. Nu a contat niciodată cât timp am petrecut confecționând păpuși pentru copiii care nu au avut niciodată o jucărie sau timpul pe care l-am folosit pentru colectarea de alimente pentru vârstnicii în dificultate din oraș. Nu a contat pentru că timpul trece oricum, însă de data asta, timpul a trecut cu folos, acest lucru putând fi observat prin prisma sutelor de persoane care au beneficiat de sprijin din partea noastră. Sunt fericită să dețin titlul de Voluntarul Anului și sper să fiu un ambasador bun pentru promovarea voluntariatului și a implicării tinerilor în viața orașului.

Proiectul “Voluntar de TECUCI!” este finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Acesta se va desfășura în perioada mai 2015 – aprilie 2016, în Tecuci. Finanțarea totală a proiectului este de 38.908,10 euro, din care 35.000 euro din partea Fondului ONG.

Pentru informații suplimentare legate de proiect, vă rugăm să ne contactați la e-mail: ianus.madalinn@gmail.com sau telefon: 0769 98 62 60.

Persoană de contact: Mădălin IANUȘ, Coordonator PR&Evenimente, Asociația Semper Musica.

În continuare, vă prezentăm fotografii de la acest eveniment:

 Premiere „Gala Voluntarului Tecucean” – partea…

Posted by Tecuceni on 28 Martie 2016

Premiere „Gala Voluntarului Tecucean” – partea a…

Posted by Tecuceni on 28 Martie 2016

Atrivm Tecuci la „Gala Voluntarului tecucean”#FotografiiTecuci#tecuceniFotografii la o rezolutie mai mare: https://www.flickr.com/photos/tecuceni/albums/72157666308148992

Posted by Tecuceni on 27 Martie 2016

Paula Seling invitat special la „Gala Voluntarului Tecucean”…

Posted by Tecuceni on 28 Martie 2016

Scroll Up