La Tecuci, Forța Civică a dat jos USL-ul!

În data de 20.05. 2014, filiala locală a Partidului Forța Civică a depus o plângere la Biroul Electoral Județean Galați în legătură cu încălcarea Legii Electorale, în sensul că erau folosite în campania electorală simboluri ale defunctei alianțe USL.

Plângerea cu numărul 165/20.05.2014, depusă de Forța Civică Tecuci la Biroul Electoral Județean Galați având ca obiect înlăturarea afișelor sau bannerelor ce conțin acronimul USL, sau derivate ale acestuia, a fost admisă, dispunându-se eliminarea lor de pe raza întregului județ.
Vă aduc aminte că aceasta a pornit de la afișarea bannerului pe o clădire de pe strada Ioan Petrovici din Tecuci, în zona Parcului Central.
Ca urmare a acestei decizii, bannerul respectiv a fost înlăturat.

Forța Civică, așa cum a dovedit și până acum, este singurul factor politic ce reacționează împotriva ilegalităților de orice fel, ce aduc atingere drepturilor și libertăților cetatenilor tecuceni, a comunitatii locale, chiar dacă de multe ori sunt doar de ordin moral. Prin aspectele aduse în prim plan, de cele mai multe ori lucrurile au fost remediate, sau în curs de remediere. De multe nu avem pârghii la îndemână, pentru a pune presiune pe cei ce ne administrează interesele, astfel că sprijinul dumneavoastră, cetățenesc ar fi de mare ajutor.
Am încercat mereu să facem cunoscute cheltuielile de banilor publici, pentru o transparență cât mai mare, deși acest lucru este o obligație legală,în spiritul unei bune guvernări sau administrări locale.
Vom continua acest drum, chiar dacă de multe ori vom părea că suntem puțini. Este greșit! Puțini suntem cei ce ne putem asuma public declarațiile, datorită imensei presiuni exercitate.
Nu vom putea să avem o politică curată decât dacă va fi făcută cu oameni nepătați, care să respecte legea, și să nu fie „mânjiți” de baroni sau alimentați din banul public pentru satisfacerea unor proiecte personale. Sărăcirea populației este menținută la un nivel controlat, putand fi astfel mai ușor de convins să aibă o anumită opțiune, știind cât de greu se obține un servici în ziua de astăzi. Sau cât de bine este să nu ai zeci de controale pe cap de la diverse instituții, deși nu s-ar fi justificat altfel.
Schimbarea a început și ea va continua, și bineînțeles că nu se va face ușor, fiind necesar să fie facută cu FORȚA, folosind pârghiile legale și democratice, așa că stimați tecuceni, vă invit să vă aduceți aportul în viața comunității sancționând orice derapaj astfel ca întreaga clasă politică să fie obligată să pună în practică promisiunile, să sancționați minciuna, aroganța și fățărnicia.
Alegeți-i pe cei ce merită cu adevărat, nu pe cei ce doar spun asta!

Buchir Daniel

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up