La mulți ani tecuceni de 1 iunie!

La mulți ani copiilor tecuceni cu ocazia zilei de 1 Iunie! Celor mai mici, mai mari, celor ce se mai simt copii, tuturor!
Astăzi au fost organizate o serie de întreceri sportive, pe grupe de vârstă. Au fost întreceri cu rolele sau cu bicicletele pentru copii mai mici și cros pentru cei mai mari.
Cei mici au fost premiați cu tricouri, baloane și dulciuri, cei mari cu tricouri și bani. Câte 100 lei pentru premiul I, 70 lei pentru premiul II și 50 lei pentru premiul III.
Premierea s-a facut pentru fiecare categorie, banii au venit din partea Primăriei Municipiului Tecuci, adică a noastră, a tuturor plătitorilor de taxe și impozite. Însă, de această dată, cred că este o recompensă materială potrivită, pentru încurajarea spiritului de competiție.
S-au acordat dulciuri și baloane tuturor.

Păcat că puritatea unui astfel de eveniment, cum este cel de 1 iunie, a fost umbrit la Tecuci de lipirea de etichete adezive pe baloanele oferite copiilor. Este o formă de reclamă ce nu își avea locul aici. Cu 5 minute înainte, discutând cu D-l Viceprimar Radovei, acesta afirma că nu au fost lăsate firme să vândă, că este meritul total al Primariei, că sunt oferite gratuit, că nu se face publicitate. Vreau să cred că această campanie de promovare a unui centru de birotica, de altfel firmă serioasă, dar cu convingeri politice declarate, a fost facută fără aprobare și nu vreau să pun la îndoială cuvântul demnitarului.

Au fost în trecere câțiva politicieni de care o să trecem repede, așa cum au facut-o și ei.

Trecând peste asta, a fost un eveniment reușit datorită inocenței copiilor care s-au simțit bine. Ne-au făcut să ne aducem aminte de copilarie și le mulțumim sincer pentru asta.

La multi ani !


Albumul complet de fotografii se află postat si pe Facebook, la următoarea adresă:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.463972957030428.1073741835.448770028550721&type=1

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up