Klaus Iohannis a fost la Tecuci

Klaus Iohannis a fost la Tecuci

În data de 23 Octombrie 2014 în Tecuci de la orele 17.00 a avut loc un miting electoral al Alianței Creștin Liberale PNL-PDL la care a participat candidatul la alegerile prezidențiale din acest an, Klaus Iohannis – viitorul președinte al României, speram noi.

În zona centrală a municipiului Tecuci s-au adunat câteva mii de persoane, care și-au manifestat entuziasmul și sprijinul, deși condițiile au fost nefavorabile, ploaia devenind din ce în ce mai puternică. Au venit oameni atât din Tecuci, din comunele județului Galați, dar și din Brăila. Tuturor le mulțumim și cu această ocazie pentru participare.
Au fost sute de pancarte, steaguri, bannere, mii de stegulețe fluturate, aclamându-l pe Klaus Iohannis și invitații prezenți.
Impreună cu Klaus Iohannis, au onorat invitația și Vasile Blaga – președintele PDL – copreședinte ACL, Mihai-Răzvan Ungureanu – prim-vicepreședinte PDL, Ludovic Orban prim-vicepreședinte PNL. Au fost prezenți și președinții organizațiilor județene componente a ACL – Doru Resmeriță-PDL și Victor Paul Dobre-PNL.
Au participat parlamentari gălățeni și brăileni, primari, consilieri județeni, consilieri locali, oameni politici.

A fost o atmosferă plină de speranță, tecucenii dorind să aleagă un altfel de președinte, care să îi reprezinte cu adevarat, pentru o Românie a lucrului bine făcut. Tecucenii votează cu Klaus Iohannis!

Klaus Iohannis:
„Se vede corupţia, se văd corupţii. Aici ne-au adus incompetenţa şi corupţii, care au ţinut în loc România timp de 25 de ani (…) Cu minciuna lor nu mai merge, de aceea trebuie să schimbăm felul în care se face politică în România, trebuie să schimbăm lucrurile în bine. Preşedintele României nu poate să fie un om manevrat din spate, preşedintele României nu trebuie să fie un om manevrat de structuri. Preşedintele României trebuie să fie un om liber, să fie al românilor, nu al instituţiilor şi nu al structurilor. Eu sunt un om liber”
„”România lucrului bine făcut” înseamnă o ţară normală, aşa cum ne-o dorim cu toţii, fără corupţi în fruntea partidelor şi fără corupţie la conducerea ţării. Este o ţară cu o economie funcţională, cu locuri de muncă pentru români, cu venituri decente, salarii decente, şcoli bune şi spitale asemenea, pensii.
Aţi auzit de ultima prostie pe care o scriu PSD-iştii pe fluturaşii de pensie? Aţi primit şi voi aşa ceva? Că eu vreau să fiu preşedinte ca să tai pensiile? Dar o prostie mai mare eu nu am auzit, eu vreau să fiu un preşedinte care să vă crească pensiile”
„Oamenii se plâng că n-au locuri de muncă. Oamenii spun că pensia nu le ajunge de pe o lună pe alta. Oamenii spun că nu le ajung salariile să pună ceva ca lumea în ghiozdanul copiilor. Oamenii mă întreabă de ce ne merge rău. Și unii recunosc, spun că ne merge rău pentru că așa merităm. Alții spun că ne merge rău pentru că la noi, în România, este altfel și nu se poate. Nimic mai fals. Nu voi sunteți vinovați. Cei care ne conduc, ne conduc prost și de aceea vă merge, ne merge, așa cum știm. Iar în ce privește afirmația că la noi nu se poate, dragii mei, dați-mi voie să vă spun: avem aici primari care au dovedit, fiecare în comunitatea lui, că se poate. Eu am dovedit acasă, în Sibiu, că se poate face administrație pentru oameni și vă spun că împreună, voi și cu mine, vom dovedi că se poate în toată România”
„Nu s-a văzut niciodată ca în aceste zile unde ne-au dus 25 de ani de scandal şi corupţie. În ultimele zile, la televizor, mai mult decât campania electorală, se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti. Se vede corupţia, se văd corupţii. Aici ne-a adus incompetenţa, aici ne-au adus corupţii care au ţinut în loc România 25 de ani”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up