Înregistrare Conferință de Presă – 10 august 2016 – Primăria Tecuci

Înregistrare Conferință de Presă – 10 august 2016 – Primăria Tecuci

Astăzi, 10 august 2016, a avut loc Conferința de Presă la Primăria Tecuci.
Acest eveniment a avut în trei părți:În prima parte s-a făcut o deplasare la sediul PNL, răspunzându-se practic unor întrebări privind sigilarea unor uși de aici, în cea de-a doua la imobilul de lângă Primăria Tecuci, de la nr. 64 ( clădirea Elena și Tache Anastasiu), parțial modernizat în interior, unde au fost prezentate lucrările și obiectele de mobilier, iar apoi, în sala de Ședințe a Primăriei Tecuci, a avut loc conferința de presă propriu-zisa.

Conform celor prezentate, PNL Tecuci are inchiriate cu contract ce expiră la sfârșitul acestui an, doua încăperi, conform schiței de mai jos.
Reprezentanți ai primarului au sigilat ieri ușile de acces către subsol și o toaletă, încuind cu lanț și porțile de la curtea interioară.
Din discuții a reieșit faptul că acestea sunt folosite abuziv, împreună cu curtea interioara, care are 2 porți de acces cu telecomanda, un hol de acces și o sală mare de ședințe, acestea nefiind prinse în nici un contract de închiriere.

Exista o întrebare simplă: cele enumerate anterior unele fiind căi de acces nu fac cumva parte din categoria spațiilor de folosință comună, a tuturor chiriașilor de aici?

O a doua nelămurire: de ce nu s-a trimis chiriașului notificări sau somații scrise comunicându-i-se neclaritățile constatate, alegându-se o soluție de comun acord, amiabilă, oricum de a fi informați, ci s-a ales acest mod teatral de a ieși în evidență?

Și o remarcă adresată celui ce prezintă starea de fapt în filmulețul de mai jos: toate sunt spații ale municipiului Tecuci, chiar și cele închiriate către terți.

Înregistrare Conferință de Presă

Scroll Up