Independenta PSD-ista a „ziarului” online Protecuci

Astazi, publicatia protecuci, pe platforma sa online, a binevoit sa scoata orice legatura cu site-ul tecuceni.ro, dupa ce in prealabil a eliminat si bannerul de la categoria Presa Locala (Online).

Este o masura de pozitionare a „independentei sale”, prin apropierea de PSD, fiind eliminate orice legaturi cu cei ce gandesc altfel. Voi respecta aceasta decizie, dar o voi trata politic, pentru ca da, este o reactie politica. Presa asa-zis independenta, a ajuns o simpla unealta in mana unor administratori falimentari, atat din punct de vedere a reusitelor in afaceri cat si prin practicarea acestui tip de politica.
PSD, asa cum se stie, se foloseste si s-a folosit intotdeauna de oamenii mici sau slabi, speculand nevoile si saracia. Demnitatea in randul sustinatorilor acestei formatiuni politice consumatoare de resurse este un sentiment necunoscut. Tranzactionarea intereselor si tradarile sunt mult mai binecunoscute lor, iar exemplele le vedem in fiecare zi.
Nu imi ramane decat sa ii doresc succes in noua activitate publicatiei socialiste protecuci, in speranta ca stirile publicate sa depaseasca stadiul ridicolului, iar acuzele aduse, fie sa fie sustinute cu argumente, nu cu vorbe in vant ca de obicei, ori sa fie reale, sau sa nu mai fie scoase din context.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up