Încă o încercare de Concurs la Poliția Locală Tecuci pentru funcția de Director Executiv

Încă o încercare de Concurs la Poliția Locală Tecuci pentru funcția de Director Executiv

Avem parte de încă un concurs pentru ocuparea postului de Director Executiv la Poliția Locală, după ce inițial s-au cerut studii teologice, apoi acestea au fost modificate cu științe umaniste sau arte, însă ulterior datei depunerii dosarelor.
Pentru că am constatat atunci ilegalitatea, concursul nu a mai avut loc!
 Acum avem parte de aceeași intenție, deci este o acțiune disperată de acoperire de legalitate a unui concurs care păstrează ultimile modificări și pare a fi cu dedicație în continuare, cu aceeași dedicație. Este totuși legală această acțiune din care se observă clar intenția de numire pe post, pe bază de concurs, desigur, a unei persoane deja nominalizate neoficial? Ce spun organele în drept?

U.A.T. Municipiul Tecuci, județul Galați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante, de Director Executiv în structura organizatorică a Poliţiei Locale Tecuci.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor umaniste şi arte;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 3 ani;
  • studii de master sau postuniversitare de specialitate în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de conducere;
  • cunoştinţe operare calculator – nivel minim.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 noiembrie 2016, ora 10:00: proba scrisă;
  • 29 noiembrie 2016, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul UAT Municipiul Tecuci, Compartimentul gestiune resurse umane şi funcţii publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului, telefon 0372.364.177.

Sursa: posturi.gov.ro

Scroll Up