În căutarea Frumuseții – Galeria de Artă Tecuci – 15 mai

În căutarea Frumuseții – Galeria de Artă Tecuci – 15 mai

La Galeria de Artă “GHEORGHE PETRAȘCU” – joi 15 mai, de la orele 15.30, a avut loc un eveniment cultural ce a reunit 13 artiști tecuceni. Din păcate, reprezentanții oficiali ai administrației locale nu au fost prezenți, deși au fost invitați, nepierzându-și timpul, fiind ocupați cu campania electorală presupunem, că despre binele cetățeanului, vedem și noi cât poate fi vorba.

Să aibă legatură cu trecerea imobilului „Sălii de expoziție Galeriile de ară Gheorghe Petrașcu” situat în str. 1 Decembrie 1918 nr.71, din administrarea Muzeului Mixt Tecuci in administrarea directă a Consiliului Local, votaă în ultima Ședința Deindată a C. L. din data de 14 mai? Cu atât mai mult aș spune eu. Din expunerea de motive reiese că este pentru reabilitarea clădirii, deci pentru sprijinirea culturii ( Aici aveti Documentul).
Dar să trecem de la politică la cultură, deăi sub nici o formă nu ar trebui să existe o astfel de legatură. Politicul nu trebuie sub nici o formă să poată influența instituțiile culturale, de învățământ sau sănătate. Până când vom decide așa, noi cetățenii, vom suporta implicațiile hotărârilor noastre anterioare.

Treisprezece artiști tecuceni au expus în Galeria de Artă “GHEORGHE PETRAȘCU”
Evenimentul s-a intitulat În căutarea frumuseții”.  Au căutat frumusețea și au adus-o pe simezele galeriei 13 tecuceni:
Luminița Agheorghesi, Valeria Blejeru, Viorel Bran,  Iulia Calapodescu, Gabriela Constantinescu,  Livia Copăceanu, Dorina Croitoru, Paraschiv Chicoș,
Eugen Chiculiță, Valeriu Donosă, Iulieta Groza, Elena Popa, Maria Luisa Tarrega.
Ne au în-cântat Luminița Ageheorghesi. Dar să lăsăm fotografiile să vorbească. Pentru albumul complet intrați pe Facebook: Album – În căutarea Fericirii

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up