Ideea de a planta 100 de arbori furată de primarul Constantin Hurdubae de la PNL Tecuci

În loc să aprecieze ideile bune venite din partea opoziției tecucene, benefice pentru comunitatea locală, primarul Tecuciului, domnul Constantin Hurdubae le fură și le transmite ca unele proprii. PNL Tecuci reacționează comunicându-i celui ce ar fi trebuit să administreze real orașul, nu doar pe facebook, să aprobe solicitarea acestora de plantare a celor 100 puieți de stejari în parcul „Regina Elisabeta”, respectând termenul legal pentru răspuns! Și propunerile liberalilor tecuceni vor continua.

Comunicat de Presa  –  În lipsă de idei, PSD Tecuci și primarul Hurdubae fură de la PNL

     Incapabil să dezvolte orașul, fără proiecte concrete pentru tecuceni, primarul Constantin Hurdubae face ce știe mai bine: fură ideile altora. Recent, într-o postare pe pagina de socializare a primăriei, tecucenii au fost anunțați că primăria plantează 100 de arbori pe străzile 1 Decembrie 1918, Bulevardul Victoriei și Gheorghe Petrașcu, cu ocazia centenarului Marii Uniri.

    Pe lângă faptul că aceasta ar trebui să fie o activitate obișnuită a primăriei, fără mari pretenții de mediatizare, inițiativa a aparținut PNL Tecuci, care a depus o solicitare oficială pentru plantarea a 100 de arbori, de mai bine de o luna, în data de 4 octombrie 2018. Am dorit, în acest fel, să marcăm centenarul Marii Uniri, în calitate de liberali, urmași ai celor care au contribuit la evenimentul istoric de la 1918. Abil și lipsit de scrupule, primarul a ținut această solicitare în sertar și nu ne-a oferit nici un răspuns oficial desi au trecut mai bine de 30 de zile, perioada in care aveau obligatia legala sa ne ofere un raspuns. În schimb, i-a plăcut ideea, de aceea și-a însușit-o și a promovat-o ca fiind a lui

    Pentru PNL Tecuci contează că acești arbori au fost plantați și vor contribui la  creșterea suprafeței de spațiu verde în oraș. Ne declarăm însă revoltați de  asemenea practici, total lipsite de eleganță și fair-play, dar, totodată, privim cu compasiune și înțelegere spre PSD și primarul Constantin Hurdube, incapabili să aibă idei

    Îi anunțăm pe această cale că vom propune și alte acțiuni concrete, menite să îmbunătățească standardul de viață al  tecucenilor și chiar dacă nu ne va da voie să le punem în practică, măcar să le fure, să le însușească, dar să le materializeze.

Biroul de presă al PNL Tecuci

Scroll Up