Forța Civică Tecuci – protestează, depunând o coroană la Monumentul Eroilor în data de 1 Decembrie 2013

Comunicat
Forța Civică Tecuci – protestează, depunând o coroană la Monumentul Eroilor.  În data de 1 Decembrie, membri ai Partidului Forța Civică Tecuci au depus o coroană la Monumentul Eroilor din Cimitirul Eternitate.  În anii precedenți, la această dată aici erau desfășurate evenimentele publice comemorative. Anul acesta evenimentele au fost deturnate politic către redezveirea statuii lui A.I. Cuza din Parcul Central, considerându-se că impactul de imagine va fi net superior, deși nu suntem în campanie electorala încă, dar aleșii noștri uitând asta de cand au fost votați.
Ba mai mult, am incercat să protestăm și împotriva măsurii de a posta o placă de marmură cu numele primarului și viceprimarului pe soclu statuii postată în Parcul Central.
Considerăm că cinstirea eroilor neamului, cei ce s-au jerfit pentru România și au făcut posibile evenimentele de la 1 decembrie – Marea Unire, este mai presus de orice dispută politică sau personală, atenționând pe această cale administrația locală în special pe domnul primar Tuchel Daniel să respecte cursul istoriei, să respecte tecucenii.
Nu in ultimul rand, amintim faptul ca Forța Civică Tecuci a manifestat interesul de a depune o coroana în cadrul evenimentului public organizat, depunând la Registratura Primăriei Tecuci o cerere în acest sens cu numarul 39084/PJ în data de 27.11.2013, la care nu am primit nici un răspuns până la ora desfășurării evenimentului,ca de altfel la nici o cerere depusă până acum.
Incheiem prin a ura tecucenilor, fraților români de pretutindeni, în general un calduros „La mulți ani!” și să nu uite de istoria adevărată, chiar dacă politicul încercă să o modifice permanent și să aprecieze sau să sancționeze oamenii după fapte nu după vorbe!

Forța Civică Tecuci

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up