Festival adresat copiilor organizat de 1 iunie în parcul central din Tecuci – KIDS FEST, ediția a II a

Tecuci, 31.05.2017: Asociația Semper Musica Filiala Tecuci îi invită pe toți copiii și tinerii din Tecuci împreună cu părinții acestora la KIDS FEST, ediția a II a – eveniment public organizat în Tecuci, în parcul central (Parcul Alexandru Ioan Cuza) cu ocazia ZILEI COPILULUI – 1 IUNIE.  

Cu ocazia ZILEI INTERNAȚIONALE A COPILULUI, Asociația Semper Musica Filiala Tecuci, cu sprijinul sponsorilor locali, va organiza KIDS FEST II, un eveniment public adresat copiilor și tinerilor cu vârste de până în 15 ani, ocazia cu care aceștia vor avea acces la JOCURILE COPILĂRIEI, acele jocuri pe care părinții lor le jucau când erau copii și anume: baba oarba, 1-2-3 la perete stai, țările, castelul, elasticul, coarda, de-a v-ați ascunselea și multe altele. La eveniment copiii vor mai avea acces la picturi pe față, vor avea un spațiu special organizat pentru desenat și pictat, unul pentru joc în nisip, muzică pentru copii și alte surprize. Evenimentul va avea loc pe data de 01 iunie 2017, în intervalul orar 12-17:00, în parcul central din Tecuci.

Bogdan Istrate, președintele Asociaţiei Semper Musica Filiala Tecuci, menționează:Este o bucurie pentru noi să putem să organizăm ediția a II a a KIDS FEST, un eveniment public gândit în 2016 de către voluntarii noștri-liceeni din cadrul Colegiului Național “Spiru Haret”. Anul acesta le propunem copiilor și tinerilor din Tecuci jocurile copilăriei părinților sau bunicilor lor. Cu siguranță că cei care au în prezent peste 30-35 de ani își mai amintesc că în timpul copilăriei, în lipsa internetului și a telefoanelor mobile, singura distracție era reprezentată de jocuri precum castelul, rațele și vânătorii, țările și altele. Aceste jocuri practic ne forțau să petrecem mult timp în afara casei, să facem mișcare și să ne împrietenim, fără nici o problemă, cu foarte mulți alți copii. Prin acest eveniment dorim să readucem în atenția copiilor jocurile copilăriei părinților și bunicilor lor și astfel să contribuim la buna dezvoltare a acestora, în speranța că telefonul mobil și jocurile jucate pe calculator vor deveni mai puțin prioritare pentru copiii participanți la eveniment.

Despre Semper Musica FILIALA TECUCI

Asociația Semper Musica Filiala Tecuci – a luat naștere în iunie 2015 cu ocazia proiectului Voluntar de Tecuci!, inițiativă finanțată de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin Fondul ONG, granturile SEE 2009-2014. Filiala Tecuci a Asociației Semper Musica, prin viziunea asumată, are în vedere dezvoltarea unui oraș în care tinerii tecuceni SE IMPLICĂ, MOBILIZEAZĂ comunitatea ȘI REZOLVĂ problemele celor în dificultate. Asociaţia a beneficiat pânâ în prezent de sprijin din partea Ministerului Tineretului şi Sportului, FARE Network International, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Galaţi şi diverşilor donatori firme sau individuali din Tecuci.

Pentru informații suplimentare despre această știre, vă rugăm să ne contactați la: e-mail: office@sempermusica.org, telefon: 0769.986.260. Persoană de contact: Mădălin Ianuș, Director Executiv, Asociația Semper Musica Filiala Tecuci.

 

 

Scroll Up