Donatie de materiale sanitare de la LENVAL Nice – France

Astazi la  Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, in jurul orelor 16.30 a sosit cu un  TIR, o donatie de materiale sanitare de la LENVAL Nice – France, prin contributia tecucencei Ionela Balinte, reprezentanta a Fundatiei Pelin.

Cine este Ionela Balinte ?

Ionela Balinte s-a nascut in Tecuci, unde si-a petrecut copilaria si adolescenta, iar in anul 2000 a plecat in Franta, unde locuieste si acum in Nice – Cote d’Azur.

A imbratisat profesie liberala, cea de administrator firma, combinand intr-un mod natural eleganta si feminitatea cu fermitatea si luciditatea deciziilor, detinand o societate comerciala de export profile. Determinarea, tenacitatea, efortul sustinut si mai ales profilul de invingator al unui om a facut-o sa nu renunte si a avut puterea de a transforma obstacolele in provocari.

In paralel cu activitatea profesionala, de mama si sotie, Ionela s-a implicat in proiecte de caritate si de promovare a imaginii tarii sale, Romania. Ea a participat la diverse evenimente, dupa cum urmeaza :

  1. membra a Federatiei Asociatiilor Francophone Cote d’Azur, France
  1. reprezentanta Romaniei la Monaco – Vino del Arte
  1. membra ONG LIONS Club International Fundation pana in primavara anului 2015

Campania de actiune umanitara de stangere alimente pentru nevoiasi

Campania de actiune umanitara : dresare caini pentru oamenii nevazatori « Les chiens guides d’Aveugles ».

Campania de reciclare a capacelor de plastic pentru fabricarea scaunelor rulante pentru oamenii cu dizabilitati.

Ionela Balinte 11

Ionela Balinte 12

  1. a organizat turneul de football juniori 2013 a tarilor francophone din Nice in colaborare cu FIFA si cu alte asociatii.

Ionela Balinte 13

  1. a organizat turneul de football juniori 2014 a tarilor francophone din Nice in colaborare cu FIFA si cu alte asociatii.
  1. si nu in ultimul rand ca reprezentanta a Fundatiei Pelin, o prestigioasa fundatie din Tecuci, care este coordonata de Doru Pelin- membru fondator si presedinte.

Pe 15 mai 2015 a trimis catre orasul sau natal, Tecuci, o donatie de materiale sanitare provenite de la LENVAL Nice – France, destinate spitalului Anton Cincu din Tecuci. Acest  transport conține un număr de 28 mese, 75 scaune, un monitor supraveghere cardio-respiratorie, un aspirator nazal copii, 10 scaune cu rotile (fotoliu rulant), 60 bucăți pături, 3 scaune cu rotile și oliță toaletă, 9 cadre de mers, 4 cadre cu stativ și 2 roți, un scaun pentru baie adulți, un fotoliu reglabil pentru transport pacienți, 2 saltele și 29 de baxuri cu măști respiratorii cuprinzând 11.600 bucăți.

[slideshow_deploy id=’3970’]

Fotografii de la activitatea de descarcare si receptie a produselor donate:

Posted by Tecuceni on 20 Mai 2015

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up