Directorii unor firme galatene cercetati in dosarul lui Bunea Stancu

În dosarul în care este anchetat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, sunt cercetaţi şi doi administratori de firme. Este vorba despre Cristian Cătălin Stăncic, administratorul firmei Tancrad, şi Vasile Soare, directorul firmei Concivia, la care Bunea Stancu este acţionar. Cei doi sunt acuzaţi de săvârșirea infracțiunii de instigare la abuz în serviciu în formă continuată.

Alături de aceştia, procurorii DNA au dispus continuarea urmăririi penale şi faţă de Georgel Ghenea, Jenica Dumitraşcu, Vasile Puia, Ionică Popescu şi Ionel Puşcă, funcționari publici, membri în comisiile de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurilor de atribuire a contractelor de achiziții publice, la data faptei, care sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată. De asemenea, ancheta penală continuă şi faţă de Camelia Bratu, Cornel Grigore şi Gheorghe Ciudatu, diriginți de șantier, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Aceștia din urmă, în calitate de diriginți de șantier, au avizat situații de plată, în luna septembrie 2009, făcând posibilă plata lucrărilor, deși procesele verbale de recepție a acestora fie nu se regăsesc la dosar, fie au fost încheiate în cursul anului 2010.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up