Din nou se convoacă Ședință Extraordinară la Tecuci pentru aprobarea proiectului controversat

ALERTA! În data de 11.03.2019, ora 16.00 va avea loc o Ședință Extraordinară a Consiliului Local Tecuci unde va fi din nou pus pe ordinea de zi proiectul CONTROVERSAT, care prin trecerea unui imobil situat în str. Gheorghe Petrașcu 64-66 din domeniul public al Municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuia, deschide drumul VÂNZĂRII acestuia, iar proiectul este unul de construire a unui CENTRU COMERCIAL, asa cum comerciantii din Tecuci prezenti la ultima sedinta a consiliului local au vazut. A treia încercare!

Pana acum au existat suficienti consilieri locali care sa nu asigure o majoritate, insa, dupa negocieri cu oferte de nerefuzat, cineva isi va schimba cu 180 grade parerile.

Va rog ca cei interesati sa veniti la aceasta sedinta, pentru ca poate doar astfel, acei consilieri, dand ochii cu tecucenii, in ultimul moment, nu vor fi parte la instrainarea terenului si nu vor da o mana de ajutor in falimentarea unor comercianti tecuceni!

Convocarea Consiliului local Tecuci în şedinţă extraordinară, în data de 11.03.2019, ora 16.00 în sala de ședințe a U.A.T. Municipiul Tecuci, cu următoarele proiecte ale ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifului pentru Serviciul de Transport Public Local de Persoane în Municipiul Tecuci. Descarca documentul de AICI
  2. Proiect de hotărâre privind trecerea unui imobil situat în str. Gheorghe Petrașcu 64-66 din domeniul public al Municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuia. Descarca documentul de AICI

Vom posta înregistrarea Ședinței

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up