Din nou despre concursul pentru postul de Director Executiv la Poliția Locală Tecuci

Din nou despre concursul pentru postul de Director Executiv la Poliția Locală Tecuci

Poliția Locală Tecuci achiziționează un program antivirus exact acum înaintea concursului pentru postul de Director Executiv al acestei instituții publice ce va avea loc peste exact 5 zile. Or ști ei ceva! Din păcate nu funcționează și pentru aceste cazuri!

Să ne reamintim că inițial a fost stabilite ca cerințe ce trebuiesc îndeplinite de candidați să fie studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ISTORIE, LITERE şi TEOLOGIE. Între timp CANDIDATUL pregătit s-a răzgândit.
 
Apoi, a fost schimbată această condiție cu domeniul ȘTIINȚELOR UMANISTE şi ARTE, însă după data de depunerea a dosarelor, așa că noul CANDIDAT pregătit a trebuit să aștepte pentru că s-a anulat concursul. Și este răbdător.
Pentru că acest candidat TREBUIE să ocupe această funcție ce i se cuvine, s-a republicat anunțul pentru „concurs” în noua încercare de a se acoperi de legalitate în aceleași ultime condiții.
Pentru că mesajul actualei administrații locale este simplu, nu contează cum este legea ci interpretarea acesteia făcută de proprii „specialiști”, în beneficiul personal sau de grup desigur. Și cum grupul este din ce în ce mai mare, vom mai vedea astfel de „concursuri” și pe viitor, neputându-se asigura deodată mulțumirea tuturor. Dar să lăsăm timpul să treacă și ne vom lămuri. Pentru că au trecut abia 156 de zile și mai sunt 1303. Și mai mult, să îi lăsăm să facă ce doresc cu banii publici ai tecucenilor, că doar au câștigat alegerile locale , nu-i așa?
Buchir Daniel
Scroll Up