Comunicat – informare – nivelul precipitațiilor și a debitelor cursurilor principale de apă din Tecuci – Primaria Tecuci

Comunicat – informare – nivelul precipitațiilor și a debitelor cursurilor principale de apă din Tecuci – Primaria Tecuci

În sfârșit actuala administrație locală începe să se trezească, chiar dacă mai târziu! Mai bine decât niciodată!
A postat un Comunicat în legătură cu cele reproșate de noi – lipsa de comunicare a măsurilor luate și a informării cetățenilor asupra situației din municipiu – în condițiile ploii și creșterii nivelului apelor curgătoare ce tranzitează Tecuciul. Acum sunt în scădere.
Nu ne bucură faptul că suntem nevoiți să facem agenda de comunicare a Primăriei Tecuci, dar dacă așa trebuie, vom continua! Oricum asta vom face.
Așteptăm bineînțeles și ajutorul dumneavoastră, al tecucenilor, adresând întrebări, trimițându-ne fotografii, filmulețe, sau știri.
Pentru că nu este nevoie să cheltuiești bani publici pentru a informa!
Vă mulțumim!
– tecuceni.ro –

Conținutul Comunicatului – Informare

Primăria Municipiului Tecuci, informează că în data de 12.10.2016 a avut loc şedinţa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, prezidată de primarul Cătălin Constantin Hurdubae. Au fost luate măsurile preventive în caz de inundaţii sau probleme de orice altă natură. De asemenea, a fost stabilită lista cu voluntarii care vor fi prezenţi în permanenţă pentru a coordona situaţiile de criză.

Informăm cetăţenii municipiului Tecuci că situaţia este sub control, neidentificându-se probleme majore. Debitul râului „Bârlad” şi a pârâului „Tecucel” este în scădere iar situaţia meteorologică s-a ameliorat, nivelul precipitaţiilor fiind în scădere.

Informare – Staţie hidrometrică Tecuci, jud. Galaţi

Râul Bârlad- H= 358 cm+58 cm CA; Q= 25.7 mc/s Tendinţa: în creştere cu 1 cm faţă de ora 9:00

Pârâul Tecucel – H=360 cm = CA; Q=6,32 mc/s Tendinţa: în scădere cu 24 cm faţă de ora 9:00

Potrivit informării Administraţiei Naţionale de Meteorologie, pentru municipiul Tecuci, la orele 12:00 astăzi 13 octombrie 2016 sunt înregistrate următoarele date:

Temperatură : 7.0 ºC
Vânt : 6.8 m/s, directia : NNV
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 1006.9 mb, variabila
Umezeală relativă : 80 %

Viorel Burlacu, consilier.

 

Scroll Up