Comunicat de presă primit de la Primăria Tecuci

Referitor la materialul video (re)apărut în mediul online tecucean, în care doi elevi ai Liceului Tehnologic ,,Ovid Caledoniu din Tecuci sunt implicaţi într-un aparent conflict fizic, facem următoarele precizări:

– Materialul video a fost filmat în anul scolar 2014 – 2015;
– La acea dată, directorul instituţiei de învăţământ a purtat discuţii cu elevii implicaţi, aceșia declarând că nu a fost vorba despre un conflict fizic, ci despre o joacă.

Constatăm că ne confruntăm cu o campanie de denigrare a municipalităţii tecucene, dar si a unei unităţi de învăţământ ce are rezultate remarcabile în privinţa educaţiei elevilor într-un spirit civic elevat.
În anul 2016, administraţia publică locală a investit 71.000 lei în renovarea faţadei instituţiei de învăţământ la care facem referire. Aceasta va continua să investească în actul de învăţământ si în activitatea de educaţie si formare a tinerei generaţii.

Facem apel la opinia publică tecuceană, precum si la reprezentanţii mass-media, pentru a verifica temeinic sursa informaţiei, fără a se lăsa manipulaţi de această campanie de denigrare.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Comunicatul este AICI

Scroll Up