Cimitirul Eternitatea din Tecuci astăzi 3 august 2014

Astăzi, în prag de seară în Cimitirul Eternitatea din Tecuci. Diferențele sunt sesizabile față de ultima dată când am reușit să trec pe aici.

Există un gard nou aflat încă în construcție pe laturile mai îndepărtate, dar iese o lucrare trainică și estetică. Sunt mai multe zone de acces în cimitir, astfel că împrejmuirea va fi total închisă, rezolvând multe probleme printre care cea a câinilor comunitari care încă mai mișună, ici colo câte o vacă sau un cal ce paște in zona de spațiu verde liberă din partea din spate în deal.
Una peste alta, este o evoluție vizibilă. Zonele sunt delimitate, parcelate si numerotate, iarba este tăiată ( mai sunt zone în care pare mai mare, mai în interior, dar cred că în următoarea perioadă se va rezolva), există recipiente pentru gunoi menajer.
La poarta principală la Avizier sunt afișate cele mai importante informații printre care si tarifele practicate.

Tarife Servicii Cimitir Eternitatea

In continuare, vă invit să urmăriți o radiografie foto a acestui lăcaș în care se odihnesc ai noștirii, și pentru care, de fiecare dată când reușim să venim să le mai aprindem câte o lumânare, simțim că facem mereu prea puțin.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up