Către Primăria Tecuci: site-ul info-tecuci.ro este al dumneavoastră?

A apărut un nou site care pare a fi al Primăriei Tecuci, aflat la adresa web www.info-tecuci.ro.

Dacă este al Primăriei Tecuci, rugăm această instituție publică să confirme și să ne comunice de ce a achiziționat încă un domeniu web deși are la dispoziție altele, respectiv – municipiultecuci.ro, primariatecuci.ro, municipiultecuci.blogspot.ro, municipiultecuci.com, si sa nu uitam de tecuceanul.ro.

Sincer avem ceva rezerve, deoarece domeniul a fost înregistrat de o firmă de găzduire, deci este plătit anual, nefiind achiziționat „pe viață” ci temporar, începând cu data de 2016-10-14 și din câte știm Consiliul Local a aprobat doar un acord de principiu, urmând ulterior sa se stabilească ce și cum.

Iar poate lucrul cel mai important care arata ori proprietatea, ori cine este realizatorul acestui site, este acela că în partea din dreapta exista un video, în care dacă dam click, duce către un filmuleț de pe youtube de pe contul – „Decibelsrl Tecuci”, publicat în 11 mai 2010.

Așteptăm din partea Primăriei Tecuci lămuriri cu aceasta achiziție, condițiile în care se desfășoară eventuala prestare de serviciu, ori delimitarea de aceasta pagina web și denunțarea acesteia.

Pentru că tecucenii trebuie să fie informați de cheltuirea banului public!

tecuceni.ro

info-tecuci-este-siteul-primariei-sau-unul-privat

 

Scroll Up