Catălin Predoiu, propunerea ACL pentru premier, a fost în județul Galați

Catălin Predoiu, propunerea ACL pentru premier, a fost în județul Galați

În ziua de 28 Octombrie 2014, Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu, propunerea de premier a Alianței Creștin Liberale, a fost într-o vizită electorală în cîteva localități din județul Galați.

Cătalin Predoiu a fost în vizită în comunele Matca, Cudalbi și Pechea. A fost însoțit de deputații Mircea Toader – PDL, Victor Paul Dobre – copreședinte ACL din partea PNL, Doru Resmeriță – copreședinte din partea PDL, președintele organizației locale Tecuci a PDL și consilier județean – Liviu Butunoi, consilieri județeni, primari, consilieri locali, oameni politici și cetățeni simpatizanți ai lui Klaus Iohannis, candidatul la funcția de președinte a acestei alianțe.
Apoi, vizita în județ s-a încheiat cu o întâlnire cu activul ACL Galați, ce s-a desfășurat de la orele 16.30, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din municipiul reședință.

În timpul deplasărilor, au avut loc întâlniri cu votanții din localitățile respective, fiind transmise mesaje electorale. Cătălin Predoiu a ținut sa reamintească faptul că „(…) poate nu întâmplător ne închinăm cu dreapta” invitând alegătorii „să vină la vot, să voteze cu mîna dreaptă, dreapta politică”, respectiv Alianța Creștin Liberală.

Discurs ţinut în comuna Matca, judeţul Galaţi, în faţa celor 200 de săteni care şi-au lasat treburile gospodăriei şi au venit să mă asculte într-o dimineaţă rece, dar însorită. În puţine rânduri m-am simţit mai onorat.

Fiecare om contează, fiecare vot contează! De votul dumneavoastră, de voința dumneavoastră atârnă soarta întregii țări. Pentru că, unite cele două, dau un nou curs țării. Ieșiți la vot! Soarta țării este decisă de cei care ies la vot sau anulează votul.

Eu nu cred că vă doriţi ca în gospodăria dumneavoastră, în casa dumneavoastră, să hotărască altcineva în privinţa treburilor casei. Fiecare om trebuie să hotărască în casa lui ce vrea să facă. Tot așa e și cu țara. Dacă nu ieșiți la vot, vor hotărî alții ce se întâmplă cu România noastră.

Aceste alegeri sunt mult mai importante decât toate alegerile care s-au desfășurat în ultimii 10-15 ani în România. Pentru că suntem la o răscruce. Pentru că, după doi ani de guvernare Ponta, țara o duce foarte rău economic. Ponta nu și-a ținut nici una dintre promisiunile pe care le-a rostit atunci când a ajuns la putere!

A promis un milion de locuri de muncă și avem șomaj, a promis investiții de miliarde și avem o prăbușire a investițiilor, a promis dreptate socială și avem nedreptăți la tot pasul, a promis autostrăzi și avem numai desene pe hârtie făcute Șova! Avem autostrăzi ale corupției!

Prestigiul țării în exterior este făcut praf, este făcut zob, pentru că Ponta este un premier care a mințit. În lumea de astăzi nu ai voie să minți! Se spune, de multe ori, că politica e minciună. Fals! Politica adevărată, în țările care au reușit, la popoarele care trăiesc bine, este una bazată pe ADEVĂR. Nu ai voie să îţi minți poporul și nu ai voie să îți minți partenerii externi.

Lumea de azi este una a legăturilor. Fiecare depinde de vecinii de aproape sau de țările de mai de departe. Victor Ponta, din păcate pentru noi toți, și-a mințit și poporul, și-a mințit și partenerii externi. Din această cauză țara este în impas.

Victor Ponta șef al Statului înseamnă o catastrofă pentru România. Iată de ce este important să ieșim la vot: să-l împiedicăm să ajungă la Cotroceni. Ne batem cu un PSD care, de câte ori a fost la guvernare, a ținut țara în loc: și-a continuat și mărit puterea exploatând necazul oamenilor. Politica PSD este aceasta – ține oamenii în sărăcie și îi face dependenți de pomeni, de ajutoare sociale.

Pomenile pe care le-a dat Ponta obligă la anul Guvernul să găsească 15 miliarde de lei în plus pentru a fi menținut deficitul bugetar, ca să acopere reducerile de CAS, și toate celelalte așa-zise facilități pe care le-a introdus acum ca să vă păcălească, să vă fure votul.

Ce se întâmplă în spatele acestor așa zise-facilități? Sute de milioane de euro sunt furate și băgate în buzunarul cuiva. PSD e o cohortă de mafioți care păgubeşte o țară întreagă. Ni s-a dus buhul în lume că suntem un popor de hoți din cauza unui premier care minte și din cauza unui PSD care fură. Trebuie să spunem STOP!

Veniti la vot!

Sursa: www.predoiu.ro


Mai jos aveți câteva fotografii de la aceste evenimente.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up