Cartier pentru tineri, pe terenul fostelor unități militare – propunere PNL Tecuci

Lucian Costin, președintele Partidului Național, organizația municipală Tecuci, despre o propunere de hotărâre ce a fost depusă de liberali la Primăria Tecuci:

Consilierii locali #PNL Tecuci au depus un proiect de hotărâre, prin care tinerii între 18 și 35 de ani să primească, gratuit, 300 de mp de teren, pentru a-și construi o casă. În baza Legii 15/2003 ”atribuirea suprafețelor se poate face la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

Atribuirea terenului se face în folosinţă gratuită pe durata existenţei locuinţei”. Am identificat și suprafața de teren disponibilă, este vorba de o parcelă de 1,7 ha, de la fostele unități militare. Este aproape de centru, beneficiază de utilități, iar clădirile existente pot fi reabilitate și transformate în creșă, școală sau dispensar. Aceasta este calea corectă pentru a dezvolta orașul și pentru a le oferi tinerilor șansa de a rămâne acasă.
Mai multe detalii cu privire la Legea 15/2003, puteți afla aici: 
https://legeaz.net/text-integral/legea-15-2003-sprijinul-acordat-tinerilor-pentru-construirea-unei-locuinte-proprietate-personala – la Primaria Tecuci.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up