Cadoul din Cutia de pantofi – Tecuci

Cadoul din Cutia de pantofi – Tecuci

Am primit un email cu o rugaminte de a publica acest anunt:

„ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi a fost, iniţial, o campanie începută în anul 2007 în Cluj. De atunci pana acum, în 2014, există circa 140 de centre de colectare in toată ţara, şi în alte 11 ţări din diaspora: Anglia, Australia, Australia, Belgia, Cehia, Danemarca, Franţa, Germania, Slovacia, Suedia şi Statele Unite ale Americii.

Anul trecut am descoperit această campanie pe Facebook, însă am constatat că nu există nici un centru de colectare la noi în oraş. Aşadar, am decis să fac propriul meu centru.

Tot ce trebuie să faceţi este ca într-o cutie de pantofi goală să puneţi cam ce v-aţi dori să primească un copil cu o situaţie materială deosebită: dulciuri, hăinuţe bune, jucării, rechizite etc. Cutia o împachetaţi în hârtie de cadouri (corpul separat de capac), şi o puteţi aduce la centru! Vârstele copiilor variază între 2 şi 18 ani.

Adresa la care puteţi aduce cadourile este Strada Gheorghe Petraşcu nr. 9, bl. E, sc. 2, ap. 29 (vis-a-vis de Penny Market).

Programul este de luni până vineri între orele 14-19, iar in week-end, de dimineaţă până la orele 13.

Mă puteţi contacta la numărul de telefon 0765 708 895.

Perioada de colectare este 1-15 decembrie, urmând ca în următoarele zile de după această perioada cutiile să fie duse la Scoala Speciala din Tecuci, şi dacă sunt în plus, la alte familii cu probleme financiare.

Alte detalii găsiţi pe pagina de Facebook ShoeBox Tecuci, sau la adresa www.shoebox.ro

Pune un zâmbet pe faţa unui copil se Sărbători!”

Diana Cîlmău

shoebox

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up