Astazi 8 august in Zona Obor din Tecuci se faceau pregatiri pentru Iarmarocul Moldovenesc

Vineee Balciul! Tecuciul se va imbraca din nou in haine de sarbatoare. In perioada 10-15 August va avea loc traditionala manifestare cunoscuta sub denumirea de „Iarmarocul Moldovenesc„.

Evenimentul de deschiderea oficială al iarmarocului este programat duminică 10 august de la orele 19.00, unde va fi prezenta si Fanfara Centrului Cultural „Dunarea de Jos”.
Toiul acestui eveniment, asa cum se spune prin zona noastra, va avea loc in ultima zi, atunci cand va fi Sfânta Marie Mare sau Adormirea Maicii Domnului, eveniment ce marchează trecerea de la vară la toamnă.
In aceasta perioada, in locatia Obor Tecuci, administrata de firma Zooland SRL Tecuci, se vor desfasura pe sectoare, diverse activitati comerciale sau servicii de agrement.
Astfel ca vor exista utilaje de agrement mai clasice sau mai moderne, spatii ocupate de unitati de alimentatie publica cu gratare, comercializarea la tarabe a diverselor jucarii si accesorii.
Nu in ultimul rand, vom putea achizitiona haine din piele sau blana de la producatori si comercianti specializati, ce ne vor oferi preturi de sarbatoare, toate acestea intr-un sector bine delimitat.

Am surprins prin cateva fotografii pregatirile ce se fac pentru ca evenimentul sa iasa bine, atat pentru organizatori, comercianti dar mai alesi pentru vizitatorii care nu trebuie sa aiba grija decat aceea de a se distra.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up