Asociația Balinte Ionela – Campanie umanitară de donație echipamente medicale-februarie 2019

Așa cu ne-a obișnuit, Ionela Balinte se implică în comunitatea tecuceană, în mod frecvent, acum făcând posibilă din nou, aducerea unor echipamente medicale.

Astfel, a reușit să aducă în țară un TIR cu echipamentele medicale atât de necesare Spitalului de Pediatrie Tecuci, dispensarelor rurale, precum şi persoanelor cu dizabilități care vor beneficia de ele în următoarele zile.

Și dacă toate acestea au fost posibile prin intermediul Asociației Balinte Ionela, trebuie să știm că L’Ordre Patriarcal Saint Jean Chrysostome – Chevaliers de la Sainte Alliance France şi Secours populaire Antibes France, au făcut această colectă, luni de zile, adunând echipamente medicale (scaune cu rotile, cârje, paturi, diverse materiale medicale, etc), precum și jucării. A fost donată o întreagă colecție de materiale, de la oameni cu suflet, pentru cei ce au nevoie.

De asemenea, transportul acestor materiale a fost posibil și datorită contribuției financiare a următoarelor persoane juridice sau fizice:
GEORGIA BUSINESS COMPANY SRL, FURTUNTEC SRL, BIROU INDIVIDUAL NOTARIAL CODRUȚ TIBERIU MANOLIU, SHAWRMA HOT PIZZA, GEGI SRL, PENTAGON SRL, PLURIVALENT SRL, evaluator AMARITEI MIRELA, PODTEC SRL, RALYCOM SRL, dna RADU CRISTINA.

Felicitări tuturor celor implicați în această acțiune de binefacere și vă reamintim că ❤,,Iubirea se întoarce la cel ce iubește, bucuria se întoarce la cel ce dăruiește!”❤

Pentru a face posibile în continuare astfel de acțiuni, pentru că întotdeauna este nevoie de oameni pentru a face fericiți alți oameni, publicăm mai jos datele de contact ale Asociației Balinte Ionela pentru a putea lua legătura, în cazul în care aveți propuneri, sau pur și simplu doriți să dați o mână de ajutor.

Asociația Balinte Ionela, Strada Alecu Russo nr.2-4, bloc VILA, Tecuci
telefon (0040)774696039, asociatiabalinteionela@yahoo.com
Cont: RO17RZBR0000060019026928, Bank Raiffeisen
Cod Swift: RZBRROBUXXX
CIF: 36694043

Scopul Asociatiei Balinte Ionela constă în integrarea persoanelor defavorizate sau nevoiașe, indiferent de vârstă din Romania, la toate nivelurile vieții comunitare: social, profesional, educațional, cultural, sportiv etc, prin prezentarea, identificarea, promovarea și susținerea unitara a intereselor acestora.

Mai jos aveți imagini și un filmuleț de la descărcarea echipamentelor din Campania umanitară de donație – februarie 2019Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up