Ai semnat pentru „Permis de Tecuci”?

Stimați tecuceni, ați semnat pentru „Permis de Tecuci„? Nu uitați că de acest demers pot beneficia și locuitorii comunelor limitrofe, care nu vor mai trebui să meargă la Galați.

Este o inițiativă a PNL Tecuci pentru deschiderea unui punct eliberări permise și certificate de înmatriculare în #Tecuci
Orice cetățean ce crede că acesta este un lucru benefic pentru comunitatea noastră este invitat să semneze, pentru că politica este pentru oameni, aplicată pe nevoile comunității.

Există în acest moment 3 căi de a semna acest demers:
1. La sediul PNL Tecuci din strada 1 decembrie 1918, nr. 77
2. Online: https://www.petitieonline.com/permis_de_tecuci 
3. În stradă, direct la membrii noștri care organizează astfel de campanii în fiecare zonă a Tecuciului, precum și în comunele din împrejurimi.

„Acțiunea noastra civică nu se desfașoară doar în Tecuci. Peste 150.000 de oameni din orașul nostru dar și din 22 de comune limitrofe vor să scape de drumurile lungi până la Galați, pentru a-și ridica permisele auto și certificatele de înmatriculare. 
Semnează petiția #PermisdeTecuci!”” – Lucian Costin

Cu cât vom strânge mai multe semnături, cu atât vom transmite un semnal mai puternic ce nu va putea fi ignorat, ci pus în practică imediat!

Scroll Up