Acuzele nefondate ale unei publicații online tecucene

În urma unor fenomene inexplicabile în presa tecuceană, o publicație online își suspendă activitatea peste noapte, acuzând Primarul, buchiri, spiridoni, parascani….

Dincolo de această cedare nervoasă a administratorului publicației online, rămâne nevoia unei clarificări minime de bun simț a celor ce li s-au adus acuze, deși neobligatorii, observându-se în mod clar latura penibilă a acestor „învinuiri”.

Vă prezentăm mai jos comunicatul primit de la Primarul Municipiului Tecuci, D-l Gerhardt Daniel Țuchel:

COMUNICAT DE PRESĂ

Luând act de insinuările unor ziarişti locali, Primarul Municipiului, Gerhardt Daniel Ţuchel, se delimitează ferm de orice acţiune care ar fi putut aduce atingere libertăţii de exprimare.

Primarul Municipiului, în cei doi ani de mandat, a respectat presa şi opiniile exprimate, favorabile sau defavorabile.

Vă asigurăm, stimaţi ziarişti, de întregul nostru respect şi vă dorim să vă regăsiţi puterea de a continua, fără a mai căuta vinovaţi închipuiţi.

 

Întrucât și numele meu a fost implicat în această mizerie închipuită, mă văd nevoit ca în nume personal să reacționez, fiind ceva mai tranșant:

Protecuci dezinformează în continuare. Nu știu ce legătură are persoana mea cu întreruperea activității online a acestei publicații. Singura „vină” pe care mi-o pot asuma este aceea prin care am atras atenția ca a devenit aservită „puterii locale” PSD-iste. Dacă asta a dus către ulterioare reflecții și reanalize a propriei activități și valori, nu poate decât să mă bucure. Trebuie să iasă din capcana în care a intrat, pe fondul unei bunecredințe, sper eu. Nu îmi pot imagina că a devenit o  publicație „mercenara”.

Buchir Daniel

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up