„Abrogați Ordonanța Rușinii” – protest – Tecuci – 04 februarie 2017

Imagini și filmulețe de la protestul anti-Ordonanța Rușinii – 4 februarie 2017.

Au loc acțiuni prin care oamenii manifestă pașnic împotriva Ordonanței de Guvern, introdusă la ceas de seară pe ordinea de zi a guvernului, aprobată și publicată într-un termen scurt și în Monitorul Oficial. PSD-ul lui Liviu Dragnea inițial a refuzat să o retragă!

Ordonanța Rușinii va fi abrogată, așa ne-a promis premierul Sorin Grindeanu, folosind un limbaj incoerent, parcă intenționat! Vom vedea mâine ce va fi și cred ca vom proceda în consecință. Nu cred că mai au credibilitate! Mâine în București va fi cea mai mare adunare de protest de după ’89, pentru că strada s-a reactivat, și așa trebuie să rămână.

Vă mulțumim tuturor celor ce au ales să manifeste împotriva Ordonanței, în stradă, în Tecuci! S-a creat un precedent, activându-se reacția civică ce ar trebui să rămână trează mereu pentru a împiedica și pe viitor orice potențială încălcare sau abuzare a legii.

Cred că a sosit momentul ca tecucenii să ceară aleșilor, indiferent din ce formațiune politică fac parte, la putere sau în opoziție, să își facă datoria, să lucreze pentru oameni, iar dacă nu, să îi penalizeze atunci când nu se ridică la nivelul așteptărilor. Nu doar o dată la 4 ani!

Cu alte cuvinte, politicienii trebuie să se apropie de oameni, iar oamenii să tragă la răspundere politicienii!

Dar să urmărim împreună oameni frumoși care au ales să manifeste pașnic împotriva încercării halucinante de a face modificări cu dedicație prin Ordonanță de Urgență a guvernului.

 

"Jos Ordonanța!" - protest - Tecuci 04 februarie 2017
Scroll Up