A inceput asfaltarea Strazii Cuza Voda din Tecuci

A inceput asfaltarea Strazii Cuza Voda din Tecuci

Pe primul segment al străzii Cuza Vodă din Tecuci au început lucrările de reparare și plombare, pentru ca întreaga lucrare de pe această stradă să fie gata până la sfârșitul lunii iulie, pentru ca Iarmarocul Moldovenesc (bâlciul) să se va desfășoare în bune condiții fiind în aceeași locație, la Obor.

Începând cu data de 19 iunie, orele 10, strada Cuza Vodă va avea închis traficul rutier pe segmentul cuprins între intersecția cu strada Ștefan cel Mare și intersecția cu strada Costache Conachi, pentru refacerea suprafeței asfaltice a carosabilului.

În acest sens, conducătorii de vehicule sunt informați că circulația către DJ 251 Matca – Cudalbi – Galați se va desfășura sub dirijarea polițiștilor pe următorul traseu: str. Ștefan cel Mare – str. Gloriei, str. Costache Conachi – str. Cuza Vodă – DJ 251 Matca.

Conducătorii auto sunt atenționați să nu oprească pe str. Ștefan cel Mare pentru a lăsa libera circulația traficului greu.

Sursa: tecuceanul.ro

 

Strada Cuza Vodă are traficul rutier închis pe segmentul cuprins între intersecția cu strada Ștefan cel Mare și intersec…

Posted by Tecuceni on 19 Iunie 2015

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up